HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Serie A - Cantare la ninna nanna 2.

2007.09.26. 12:31 Shyr Kahn


Újra a Dream Team vezeti a mezőnyt (nem csalás és nem ámítás, nem szóviccről van szó, valóban ez a választott csapat neve), de elég szorosan loholnak a háta mögött. Andy G csapata 200 pontot gyűjtött az első négy forduló alatt, ami 2 ponttal több, mint amit az előző fordulóban vezető csapat képes volt idáig összeszedni.

A Roma-Juventus derbin Totti arany tojásokat tojt, így elég sok pontot kapart össze, ám sajnos ugyanezen a mérkőzésen szegény Andrade összeszedett egy komoly sérülést, ami miatt legalább februárig nem léphet pályára.

Dream Team: Buffon - Mexes, Panucci, Andrade - Pisanu, Aquilani, de Rossi, Delvecchio - Trezeguet, Iaquinta, Totti

A negyedik forduló legjobbja a TAMO MILAN névre keresztelt csapat. Vezetőedző: SHORTMAN. A Milan döntetlent játszott a hétvégén, de az első napon! És itt a kulcs, hiszen mint a mellékelt képen látható az összes milániói játékos a cserepadra került a második napra, így sikerülhetett 73 pontot összkaparni.

 











Szólj hozzá!

Címkék: fantasy sport álomcsapat

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr17177465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása