HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Premier League - Monitor 7.2

2007.09.21. 11:06 hulk


Amikor védőt választunk az elsődleges szempont a játékos gólérzékenysége, valamint csapatának hatékony védekezése. Hiszen egy kapott gól nélkül abszolvált mérkőzés hat pontot eredményez. Persze nem szabad megfeledkezni a sérülésekről, a sárga és piros kártyákról, meg persze a stabil csapattagságról sem. Mindezek alapján a szezon eddigi legjobb választása, a két manchesteri védelem tagjaiból tevődik össze. Nem véletlen, hogy a ranglistán az első nyolcban heten is ott vannak.

Pusztán az egyéni eredményességet vizsgálva, akár választhatnánk Gareth Balet is, hiszen 2 gólja mellet, egy gólpasszt és két bonuszt szerzett az utóbbi két meccsen. A 6 milliós értéke sem túl magas, de csapata a Tottenham csupán egy mérkőzést tudott eddig a hatból kapott gól nélkül teljesíteni. Az evertoni Lescott, aki a Hulk SE-nek is a tagja, egyénileg szintén jól teljesít. Ezért is kapott meghívót a válogatottba, de együttesét, az én legnagyobb sajnálatomra négy találkozón is mattolták.


Szólj hozzá!

Címkék: fantasy sport fantasy premier league

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr55172040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása