HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Premier League - Monitor 7.

2007.09.21. 07:54 hulk


Gondolom, már mindenki tudja, hogy Mourinho ment, vagy küldték. Mikor, ha nem most? Tökéletes időzítés, hiszen vasárnap MU vs. Chelsea csúcs rangadó következik. A táblázaton azonos pontszámmal követi egymást a két csapat, így kell ezt csinálni na.

Ami a csapatomat illeti, már szombaton cseréltem. Érdekes nálam is egy portugál klasszis ment és az eddigi fantasy főnyeremény jött. Ez igazából már csak tűzoltás, hiszen a többségnél ott van a spanyol, így max a további leszakadásomat tudom megakadályozni. Iszonyatos butaság, amit itt elkövettem. Nézegetve a statisztikát eddig, több mint 200 780-an választották. Nagyon nehéz lesz ezt helyre hozni.
Elől, ha Berbatov most sem villant, akkor jövő héten bizony megválok tőle.

A védelembe eltiltása után Dunne visszatért, de nagyon kellene a vezér Lampard is. A hátsó alakzat is kisebb tatarozásra szorul, mert változtak a kezdeti erőviszonyok. A két fordulóval ezelőtti Taylor igazolást, már magam sem értem igazán. De erről, majd később.

Szólj hozzá!

Címkék: hulk se fantasy premier league fabregas

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr100171808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása