HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

NFL Fantasy Keeper - 1. forduló

2007.09.15. 17:43 Höri


A keeper liga első fordulójában a div2-es bajnokság 2. legtöbb pontot szerzett edzőjével, fetomyval kerültem szembe, és vertem meg 223.5 -161 arányban. Ezzel a Kunszentmiklós Rackasheeps 5. helyről várja a folytatást. Ugyan a csapatomból mindössze kilencen szállítottak étszámjegyű eredményt, de ez is elég volt az ellenfelem hetesével szemben.

Mivel Jason Taylor és André Johnson mindkét ligában nálam van, az ő teljesítményükről már hallhattatok. Carson Palmer jó teljesítménye nem meglepő, ami azonban elbizonytalanít csapatom erejéről az a Dunn-Bush-Boldin-Moss kvartett 21 pontja! Elméletben a 6 legponterősebb játékosomból 4 betlizett… Dehát aki így is tud nyerni, az tud valamit.

Bosszankodtam a div2-ben a secondary miatt. Keeperben telibe találtam ezt a csapatrészt. Madieu Williams, Winfield, Ed Reed és Kerry Rhodes is ihletett formában játszott. A sokak szerint bust-szagú Trent Cole-om a LB-sor vezére volt! Marcus Stroud pedig DT létére 19 pontot gyűjtött. (A másik DT Hampton meg egyet sem).

Ami örömteli, hogy fetomy rendelkezik LaDaninan Tomlinsonnal, és mivel a Bears 19 ponton tartotta, a lehető legveszélyesebb játékos elleni meccsen máris túl vagyok, ráadásul győzelemmel.

Kispadon nem volt túl aktív, így nem kell bosszankodnom miatta. E hétvégén a Dart Yoda vezette, 10. helyen álló Springfield Duffs lesz az ellenfelem. Ha a pontszerzőim beindulnak, nem lehet kérdés a győzelmem.

Szólj hozzá!

Címkék: fantasy sport nfl keeper

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr6166238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása