HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Jön Ronaldo - FPL Monitor 6.

2007.09.14. 07:59 hulk


Ott hagytuk abba, hogy a Man City remélem összeszedi magát és simán hozza a Villa elleni csatát. Ugye tudja már mindenki, visszatér Ronaldo, az eddigi legnagyobb tévedésem és remélhetőleg megkezdi hosszú menetelését. Lampard gyógyulásában is nagyon bíztam, de még semmi hír sincs felőle. Azért a kezdőben hagytam, csak a karszalagot Anelkának adtam. Distin gyengélkedését már nem tudtam tovább akceptálni, ezért ment és a Newcastle fiatal védője, Taylor jött. Mindjárt a kezdőbe, ami Dunne eltiltása miatt nem olyan meglepő.  Ja és továbbra is kell Torres, de nincs elég pénzem. Így megy ez.

A szerdai borzalom után van mit kihevernünk. Erre talán a londoni Tottenham vs. Arsenal rangadó lehet a legjobb orvosság és persze a jövő heti Bajnokok Ligája kezdés.
Fantasy szempontból érdekes lehet a Man United liverpooli vendégjátéka, hiszen a válogatottba is behívott, védő létére a bajnokságban már két gólt jegyző Lescott és az Everton védelme most igazán komoly kihívás előtt áll.

A válogatott mérkőzéseken mutatott forma alapján Owen kezd visszatalálni a régi magasságokba. A legutóbbi négy mérkőzésén öt gólt szerzett. 20 hónap után először betalált a Barsley csapatának, majd a Wigan következett, a nemzeti tizenegyben Izraelnek és az oroszoknak is beköszönt. Már említettük, kellemes gondok vannak most arrafelé.

A másik említést érdemlő teljesítmény a kissé renitens Greg Bellamy nevéhez fűződik. Duplázott a Bristol ellen, gól és gólpassz a Reading mecssen, majd újabb dupla és egy assist a Szlovákoknak. Bomba formában van, a játékban eddig 21 pontot szorgoskodott össze, ami az előkelő hetedik helyre volt elég. Most nézem, hogy az értéke a kezdeti 8 millióról, ha csak egy tizeddel is, de csökkent. Hogy mi van?

Szólj hozzá!

Címkék: sport ronaldo fantasy sport

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr55165060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása