HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

A tulipán kertészet - FPD Kispad 2.

2007.09.11. 11:29 hulk


Micsoda szédítő magasság, két forduló és 98 pont. Jelentem, azért túléltem. Közben megnéztem, hogy ami nálam egyértelmű katasztrófa, az másnál hogyan lett igazi fieszta.
A Beast Boys kapujában, olyan valaki áll, aki még egyetlen egy percet sem játszott és pontot sem szerzett. Vajon ez tudatos lépés volt The Beast részéről? Így akart a sapka alá bekerülni, hogy feladta ezt a posztot? A másik negatív teljesítmény (szó szerint is) Joaquin nevéhez fűződik, na tőle biztosan nem erre számított. Mi lett volna, ha az Atletico Madrid nem ragad be? 

Viszont a többiek kaszáltak. A védelemben Ramos 10, míg a csak 4,5 milliós értékű Meija már 17 pontot szerzett. Itt van a liga két legjobbja, a holland Sneijder és Cazorla. A középpályások már hatszor (!), a csatárok kétszer, de még a védelem is beköszönt egyszer. Ebben az Espn fantasy játékban, pedig ez számít igazán.

Beast Boys: Ustari – Ramos, Meija, - Cazorla, Sneijder, Ibagaza, Joaquin - Kanoute, Forlan, Nistelrooy

Ezzel a spanyoloknál is kipipáltuk a kötelező pótolnivalókat. Jöhet a folytatás és a Bajnokok Ligája, meg persze az NHL.

Szólj hozzá!

Címkék: kispad fantasy sport

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr64162315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása