HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Kaká és a Rómaiak - FSA álomcsapat 2.

2007.09.05. 18:21 Shyr Kahn


A második forduló legjobb csapata (88 pont), melyet Pelao_Spada irányít egy kicsit meglepő képet mutat. Bár a három AS Roma védő bevállogatása érthető, de például, mit keres itt ennyi Lazio játékos? Aki ismeri a forduló eredményeit tudja, hogy a gól nélküli döntetlen nem tűnik nagy számnak, hiszen ellenpéldaként pl. a Napoli 5-öt vágott az Udinese-nek.

Mi van azokkal, akik Lavezzi-t és Zalayeta-t tették a csapatukba? Nos, ők vagy a védelmet, vagy a középpályát, vagy mind a kettőt rosszul válogatták össze. Másra nem tudok gondolni. Visszatérve a kérdésre: a Lazio nulla kapott gólja lehet a kulcs, hiszen a szabályok alapján ez plusz 4 pontot jelent. Kaká lőtt egy tizit és mivel ő kp, ezért nem csoda, hogy +6 pontjával a forduló csapatában találjuk.

Spafa FC: Castellazzi - Tonetto, Cassetti, Panucci, Emilson Kribari - Kaka, Mutarelli, Mudingayi, Di Silvestri - Rocchi, Bellucci

Szólj hozzá!

Címkék: fantasy sport álomcsapat

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr25158187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása