HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Spanyol megszállás Angliában - FPL álomcsapat 5.

2007.09.04. 08:53 hulk


Egészen kimagasló teljesítményre volt szüksége annak, aki a heti FPL álomcsapatba be akart kerülni. Csupa két számjegyű eredmény a dream team tagjaitól, bizony figyelemre méltó.

A kapuba a Reading ellen (hát persze) tizenegyest hárító Green került. A hátsó alakzat tagjai nem csak a rombolásban jeleskedtek, de góllal is segítették csapatukat a hétvégén, sőt Bale még gólpasszt is adott.
















Középen Alonso, a Pool szurkolók örömére az előre játékban is kivette a részét, bár az első gólja paródia volt. Fabregas a sárga ellenére is kapott újra egy csillagocskát. Itt találjuk még a Hulk SE vesztét okozó, ezért nálam nem igazán népszerű Etheringtont (2 gól).

Sokan találgatták, hogy Torres mire megy a kőkemény angol hátvédek között? Hogyan sikerül neki a beilleszkedés? Ellentétben a Chelsea két gyengélkedő (most szó szerint) sztárocskájával, akiknek egy teljes szezon sem volt elég a beilleszkedésre, ő jó úton halad. Két gólja is ezt mutatja. Keane 67 perc alatt adott két gólpasszt, ami nem olyan rossz.



Szólj hozzá!

Címkék: fantasy sport fantasy premier league fabregas

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr67156067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása