HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Premier League - 5. forduló

2007.09.03. 08:14 hulk


Elveszítettem nyolc pontot, mert szombat délelőtt már nem fogadta el a játék a Lampard Anelka (kényszerű) kapitány változtatásomat. A vége, így csak 43 megszerzett pontocska lett. Ez van, amikor csupán a csapat egyik fele teljesít megfelelően.
A Man City megint kikapott, egy aprócska góllal, a Reading pedig beleszalad egy hazai pofonba. Ettől a meccstől előzetesen sok pontot vártam.

Szerencsére a dán kapusom még így is hozott hat egységet, de ezt a változtatást már több fordulóval ezelőtt meg kellet volna lépnem. A védelemben Lescott (10) megint szenzációs volt, míg a középpályám egyedül Smertin (7) dicsérhető. 
Anelka (8) lendülete elől még mindig kitart, remélem sokáig és végre Berbatov (6) is beköszönt idén először.  

Speed, Distin, de még Berbatov is könnyen lapátra kerülhet, valószínűleg ebben a sorrendben.
A korábban említett Fabregas Ronaldo cserén is itt ülök már több forduló óta, de miért?

A szünet most igazán jól jön nekem. Hiszen a portugál majd visszatér, Lampard talán meggyógyul, a City pedig rendezheti a sorokat.

Szólj hozzá!

Címkék: fantasy sport fantasy premier league

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr40156063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása