HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Cycling - Tour, Giro, Vuelta 2.

2007.08.30. 10:39 lalas


Minden variálható csapat 5 millió euró alapösszeggel kezd. Ebből tudod megvásárolni a piacról a versenyt megkezdő versenyzőidet. Az állandó csapatok 7,5 millió kezdőtökével indulnak.

Egy csapatban maximum 9 versenyző szerepelhet. Ezt a maximális számot azonban nem kell elérned, lehet kevesebb versenyződ is.

A versenyző-piacot a "Teams" menüpont jobb oldalán találod. A valóban résztvevő profi versenyzők csapatok szerint vannak osztályozva. Ebben a részlegben megtalálsz minden versenyen induló bringást. Listázni név, csapat, érték, megszerzett pontok szerint lehet.

Minden a versenyen elinduló versenyző megvásárolható a játékban. Versenyzők vételéhez válasszuk a "Meine Teams" blokkot, itt kell megvásárolni leendő bringásainkat. Ezután kattints a Transfermarkton belül annak a versenyzőnek a nevére akit meg szeretnél venni. A rendszer még rákérdez hogy biztosan meg akarod-e ott venni, ha igen és van elég pénzed akkor a versenyző beáll a csapatodba, a pénzed pedig csökken. Egy vásárlás egy transzfer. Figyelj a Transzfer pontokra (részletesen később)!

Csapatodból bármelyik versenyzőt eladhatod. Ha ráklikkelsz az eladandó versenyző nevére a csapatodon belül akkor megerősítés után megtörténik az eladás. Az eladásból származó bevétel 80%-a lesz a versenyző piaci értékének! Egy eladás szintén egy transzfer. Az első szakasz előtt még a versenyzők szabadon variálhatók, az eladásból is 100%-ot kapsz. Így egyenlőek az esélyek.

A transzferek (vétel, eladás) elég összetettek. Csak körülbelül este 6.-tól (tehát a szakasz befejezése után, amikor már fent vannak az eredmények) és kb. másnap délig (a következő szakasz startjáig) lehetségesek. Kivétel: A verseny kezdete előtt és a pihenőnapokon a nap 24 órájában tudsz venni, eladni. A csapat felállításnál azaz az első szakasz kezdetéig korlátlanul üzletelhetsz. (Ezalatt még a kezdők is megismerhetik a játékot.)

Az első szakasz után minden csapat 8 Transzferpontot kap. Ezt a szakaszok során tetszőlegesen lehet elkölteni. Ha egy szakasz után egy csapatnak a transzferek száma kevesebb mint 2 akkor az automatikusan 2-re állítódik. Ez gyakorlatilag minden szakaszra egy versenyző cseréjét engedi meg. Egy etap előtt minimum 250000 Euró értékben hajthatsz végre versenyző eladást/vételt. Ezzel végülis egy versenyzőcsere lehetséges.

A visszvonás funkcióval azaz "Letzte Aktion zurück" a "Meine Teams" ablakban a "Teams" menüpont alatt mindenféle pénzveszteség nélkül visszavonhatod az előző eladásod/vételed. Ide tartozik a versenyző eladás/vétel és a menet közbeni transzferek is. Ha pl. eladtad a versenyződ és most vissza akarod hozni nem kell újra 100%-os áron visszavásárolnod, hanem gyakorlatilag visszakapod.

Az összesített ranglista mellett az állandó csapatoknak külön ranglistát vezettek be. Ezeknek a csapatoknak a verseny közben nincs lehetőség változtatásra. Van egy versenyzői keret és az egész versenyt azzal futja a csapat. Ezeknél a csapatoknál a kezdőtöke nagyobb. Ezek a csapatok szerepelnek egy külön ranglistán is. (folyt. köv.)

Szólj hozzá!

Címkék: szabályok csere pontozás

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr15152219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása