HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Premier League - 4. forduló

2007.08.27. 08:11 hulk


Először is gratulálunk Áginak, valamint alakulnak a dolgaink. Fejlődünk, bővülünk és ezek remélem hamarosan láthatóak is lesznek.

Csak csendben jegyzem meg, hogy felértem a hazai főtáblára. Mondjuk ez várható volt, mert csak minimális különbségű hátrányban voltam, viszont a top 10 már keményebb falat lesz. 24. helyen lehet megtalálni, ami a 622 fős mezőnyben, már nem is rossz. Berbatov és Ronaldo gyenge kezdése miatt könyökölhetek majd szépen. A bolgárt tuti lecserélem, de kapust is akarok igazolni.

A Fantasy Premier Leagueban szereplő csapatom az eddig legjobb fordulót produkálta, a megszerzett 56 pontjával. Ez azért is figyelemre méltó, mert az eddig szárnyaló védelem most csak a minimum pontokat hozta és ott van a két hiányzóm is.

Anelka, akitől annyira ódzkodtam pillanatnyilag az egész liga legjobb támadója, ismételten gólt, gólpasszt és ezzel tucatnyi pontot szerzet. Lampard a régi és új csk megint eredményes volt, formás kis akció végén, így a dupla szorzónak köszönhetően 18 egységet hozott.

Némi szerencsém is volt, Shorey nem játszott, ezért a padról a végre feltámadó Speed 8 pontocskával gazdagított. Mind a hárman a forduló álomcsapatába is bekerültek, de erről bővebben holnap. Majd el felejtettem, Nani gólja (MU-TOT) is meg volt ugye?

Szólj hozzá!

Címkék: lampard

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr37149834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása