HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Páholy - Danielle Lloyd a póker tündérke

2007.08.18. 14:40 hulk


A heti igazmondó szerepében Roy Keane azt találta fel, hogy a mai aranylábúakat bizony az asszonykák vásárlási szokásai irányítják elsősorban. Még ilyet, ez egészen új nekem! A legjobb üzletek pedig a fővárosban vannak, ezért nehéz igazán megfelelő játékost igazolniuk.
Érdekes vajon az italozási szokásokról miért nem beszélt részletesebben? Bár szerintem csak egy kis média nyilvánosságot akart és azt meg is kapta.

Mi inkább egykori csapattársának, Teddy Sheringham feleségének Danielle Lloydnak szentelünk egy kis figyelmet ebben az új, hetente jelentkező topicban. Ha még azt is hozzáteszem, hogy a hölgy szeret pókerezni, bizony néha elmehetne a Westendbe is egy kicsit. Jövő héten Beckhamné lesz soron, na jó csak vicceltem. Még több kép a tovább mögött és egy video.

Most aztán irány Brno, alig több mint 200 kilométer és nagy dolog van készülőben.












 




Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr6143155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása