HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Premier League - 2. forduló

2007.08.16. 08:41 hulk


Gondoltam a koma átérzi és magára veszi a terhet, hát nem igazán sikerült felnőni a feladathoz, sőt még ki is állítják. Csapatkapitányként -2 (!!!) pont, ha azt vesszük, hogy már a nyitányon is csak egy triplát hozott össze, mondhatom remek választás volt. Bizony érik a csere. Legalább 30 pontom bent maradt ebben a két fordulóban!











Csalóka ez a hétközi csonka forduló, ha azt nézzük hogy az álomcsapat 56 pontos, akkor a saját 40 egységem nem is olyan rossz. Ennek eredményeként a privát ligában már a második vagyok és jövök fel a magyarok között is, de nálam mindenki játszott a kezdőből. Sokan viszont további értékes pontokat fognak bezsebelni a most elhalasztott három mérkőzés lejátszásakor, ilyenkor kell drukkolni a gólnélküli döntetlenekért.

Lampard gólt szerzett és a bonus is az övé lett, így 10 pont a jutalma. Persze, hogy nem Ő volt a csk. Lescott (8 pont)és az Everton továbbra is szárnyal, majd bővebben a forduló álomcsapatában. Ugyanez elmondható a Manchester City-ről, Dunne (6) és az új fiú Petrov (4) is jól teljesített. James kapusnak volt 6 védése, de most sem úszta meg kapott gól nélkül, azért így sem rossz ez a négy pont. A többiek hozták a minimumot, ja és a teljes képhez tartozik még a három sérült, meg egy valószínűleg eltiltott játékos is.

Nem vártam vele, gyorsan cseréltem.

Szólj hozzá!

Címkék: ronaldo lampard privát liga

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr100141166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása