HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Premier League - Álomcsapat 1. forduló

2007.08.13. 18:33 hulk

Lassan túl vagyok a megrázkódtatásokon, nézzük is meg a Fantasy Premier League nyitó fordulójának álomcsapatát.

A kapuban a Reading portása, Hahnemann áll, akinek a MU ellen sikerült kapott gól nélkül abszolválnia a mérkőzést. Volt nyolc védése, a meccs második legjobbjának választották így ált össze a 10 pontja. A hátvédsorban két csapatárást is megtaláljuk a nálam cserepados Ingimarsson (7) az egyik és Dubery (9 pont) a másik. Szerdán pedig jön hozzájuk a Chelsea, bitang erős sorsolásuk van, de akár még jól is kijöhetnek belőle. A védelem harmadik tagja a fiatal McShane (9) a Sunderlandből. Vajon volt egyáltalán valaki, aki betette a csapatába? A fantasy megfigyelők noteszába most már biztosan ott van.

A középpálya, ami valószínűleg másoknak is a legtöbb fejtörést okozta, nálam befuccsolt, azért remélem hosszabb távon kompenzálódik mindez. A legjobb, a már korábban említett Gerrard, akinek zseniális alakítása 10 pontot eredményezett az Őt kiválasztóknak és ha még valaki csapatkapitánynak is megjelölte … . Itt találjuk még az egyaránt 8 pontot és gólt szerző Osmant (Everton) és Hlebet (Arsenal), valamint a gólpasszt jegyző Bentleyt (Blackburn) és Wallacet (Sunderland). Különösen az utóbbiak esetében ez nem sokszor fog vélhetően előfordulni.

















A csatársorba a Henry és Baptista távozásával elsőszámú gólfelelőssé előlépet szinte még gyerek Van Persie és a csapatába már tökéletesen beilleszkedő Martins került. A holland esetében kérdéses, hogy hosszabb távon is képes lesz-e ezt produkálni, míg a nigériai klasszisnak a rendkívül erős konkurencia jelenthet hátráltató tényezőt.

Így együtt összesen 98 pontot szereztek, hát igen közel voltam, nagyon közel.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: dream team álomcsapat

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr10139055

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: alfacaps funciona 2017.11.03. 11:13:02

Hogyan tovább zeneipar? - Web Koncept

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása