HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Premier League 2007/08 - 1. forduló

2007.08.13. 08:11 hulk


Kezdjük újra, jó? Minden bizonnyal itt valami hatalmas félreértés történt. Bizony alaposan beragadtam a rajtnál, ezen nincs mit szépíteni. 35 pont még leírni is alig merem, a tavalyi szezont is figyelembe véve ez a harmadik leggyengébb fordulóm. A csapat pillanatnyi helyezéséről jobb nem is beszélni. A hivatalos kommünikében persze a nincs pánik szerepel, valójában már hajnalban összeült a válságstáb. Tudom, hogy ez nem egy sprint verseny, de azért mégis.

A nyitány esetében különösen jelentős szerepet játszik a szerencse faktor, nekem sikerült a lehetséges alternatívák közül, most az összes rosszat kiválasztani. Az elmúlt kiírásban a Liverpool ikonját egészen decemberig a csapatban tartottam, mert majd úgy is beindul és akkor …,  persze ez nem történt meg. Most pedig, amikor Ronaldoval lecseréltem, rögtön egy szenzációs fordulót produkál, miközben a cserepadon ücsörgő Ingimarsson bekerült a forduló válogatottjába, hát így megy ez.



 


Anelka gól lőtt, Dunne és Shorey, valamint a kapitányi karszalagnak köszönhetően Ronaldo is 6 pontot szerzett, Lampard, Lescott, Speed és Berbatov 2-2 egységet, a többiek pedig csak egyet. Ez bizony kevés. Taylor csak 16 percet játszott, mi van?


Egy változtatás a csapaton belül már biztos, de könnyen megtörténhet a sérült Lampard és Gerrard csere is. 


Szólj hozzá!

Címkék: sport ronaldo gerrard lampard fantasy sport fantasy premier league

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr89138581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása