HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Sky Sport Fantasy Football League

2007.08.10. 19:10 hulk











Úgy döntöttem, hogy csinálok még egyet, az angol Sky sportcsatornát sem akartam kihagyni. Mivel ugyanaz a motor, mint a Channel 4 esetében, ezért azonos a kezelő felület és regisztráció is. Most is csak a 11 kezdőjátékost kell szerződtetni és a  pontozás sajátossága miatt ebbe a ligába is bármikor belehet szállni, mert itt sem kerülünk behozhatatlan hátrányba. Viszont a csapat formáció és a cserék száma havonként és szezononként jelentősen eltér.

  • 55 millió font áll rendelkezésre, ebből kell kiválasztani a kezdőcsapatot.
  • 1 kapus, 4-4 védő és középpályás, valamint 2 csatár.
  • Egy csapatból összesen két játékost lehet választani.
  • Az együttesed felállása a hagyományos 4-4-2 és 5-3-2.
  • Havonta maximálisan 3, az egész szezonban összesen 20 cserét lehet lebonyolítani,.
  • A pontozás érdekessége, hogy havi bontásban történik. Minden hónapban újra indul, az addig megszerzett pontok törlésre kerülnek. A szezon végi összesített eredménybe, pedig csak a három legjobb hónapunk pontjait veszik figyelembe.
  • A gól 3, a gólpassz 2 pontot hoz a konyhára.
  • Amennyiben a kapus és a védők minimum 75 percet a pályán töltenek és csapatuk nem kap gólt az 3 pontot eredményez, ha nem sikerül megúszni kapott gól nélkül az 1 pont levonással jár.


Hulk 3SE – Sky Sport











Győztes csapaton ne változtass elvet követtem és az egyszerűség kedvéért, csak a csatársoron változtattam. Berbatov és Anelka (végre) ment a Hulk SE - CH4-hez képest és a két manchesteri Rooney, valamint Bianchi (igazán necces) jött.

Szólj hozzá!

Címkék: ronaldo rooney lampard sky sport fantasy football

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr88136561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása