HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Premier League 2007/08 - regisztráció

2007.08.07. 17:12 hulk


A hétvégén kezdődik a világ legszínvonalasabb labdarugó bajnokságának tartott angol pontvadászat. Ezért ideje volt elkészíteni az új fantasy csapataimat, a tavalyi kettővel szemben idén beneveztem a hivatalos premier liga és a yahoo játékán túl, a channel4 angol televíziós csatorna fantasy bajnokságára is.

A legjobb mind közül, ezért némi prioritást fog élvezni a Fantasy Premier League 2007/08, amely az angol liga hivatalos fantasy játéka. Gyors, pontos adatokkal, statisztikával és könnyen átlátható, egyszerűen kezelhető felülettel rendelkezik. De mielőtt a Hulk SE játékosait részletesen bemutatnám, azoknak akik még korábban nem csináltak ilyet egy kis segítség elöljáróban. Első lépéseként a regisztráció, majd a szabályok, ezután a tavaly legtöbb pontot szerző labdarugók bemutatása, persze pozíciók szerinti bontásban és legvégül az idei fantasy aranycsapatom következik majd.




Mint minden ilyen játéknál, az első feladat a megkerülhetetlen regisztráció, ajánlott a valódi adatok megadása, a későbbi nyereményekkel kapcsolatos problémák elkerülése érdekében.  

  1. Kérik sorrendben a felhasználó neved (username), a jelszót és az e-mail címedet kétszer is, a valódi nevedet, irányítószámodat, az országot, a nemedet, majd a születési dátumodat. Ha ezeket már mind megadtad, akkor nyomd meg a Continue gombot.
  2. Ki kell választani a kedvenc csapatodat és hogy szeretnél-e rendszeresen kapni egyéb sajtóanyagot (nem).
  3. A szerződési feltételek elfogadása (Agree).  
  4. Meg kell adnod a csapatod nevét, majd a felszerelésedet tudod a saját ízlésed szerint megcsinálni. Ezután a hírlevelek típusát kell megadnod (mondjuk html) és végül a Select Team gomb.

Meg is vagyunk a nehezével, most már a csapatunk összeállítása következik.

Szólj hozzá!

Címkék: regisztráció hulk se

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr80134600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása