HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy NBA - Hétfői reggeli 20. játékhét

2008.03.10. 07:03 hulk

Nos, ennyi volt a móka, ami a cseréket illeti, egymással már nem üzletelhetünk többet, minden fantasy GM kénytelen a szabadügynökökre koncentrálni, ha vérfrissítést kíván eszközölni a csapatában.

A trade deadline persze nem csak azt jelenti, hogy nem cserélhetünk, hanem arra is figyelmeztet, hogy a szezon utolsó negyede áll már csak előttünk, és ideje a roto ligá(k)ban is aktivizálni magunkat.


Eddig elég volt, ha az ember úgy nagyjából beállította a csapatot, és a sérülések és formaingadozások mentén nyúlt csak bele az összeállításba. Most, hogy kb. 40 nap van hátra a szezonból, és az egyes gárdáknak csak 20-22 meccse van hátra, ideje a kispadon ülőket is bevonni a játékba, nehogy kihasználatlanul maradjon a „maximum games”, azaz az egy poszton játszható meccslimit.


Ezzel kapcsolatban néhány dologra oda kell figyelni:

- egyetlen poszton se légy mínuszban a szezonzáráskor, mert ez azt jelenti, hogy azon a poszton kemény pontokat, lepattanókat, blokkokat, stb. hagytál veszendőbe menni!

- először a kötött posztokat töltsd fel (PG, SG, SF, PF, C), mert ide csak meghatározott játékosokat tudsz betenni, a kötetleneket (G, F, Util) érdemes későbbre hagyni. Így még mindig marad egy kis rugalmasság, amivel játszani lehet: ha pl. gólpasszokra van szükséged, de betelt a PG posztod, G-be és Utilba még mindig beférnek az irányítók. Ha pattanó kell, és nincs már C, PF posztod, F-ben még mindig tudsz megoldást találni. Higgyétek el, nincs annál idegesítőbb, mint amikor ott ül a csúcs SG-d (pl. Kobe) két héttel a szezon vége előtt, és se SG, se G, se Util helyed nincs már… ezzel szorosan összefügg, hogy

- továbbra is próbáld a legjobb játékosaidat játszatni, ne töltsd fel a limitet 15-20 percet játszó cserékkel! A legjobb alatt itt a fantasy értelemben vett legjobbat értem, nem a név szerint legnagyobbat (pl. inkább teszem be Warrickot, mint Randolphot vagy Villanuevát).

- még jobban figyelj a sérülésekre, mint eddig! Ez azért is fontos, mert a sérült ember az adott napon nemcsak a helyet, hanem az időt is elveszi az egészségestől. Az utolsó napokban, amikor minden poszton mindig játszatni kell valakit, hogy teljesen kihasználd a limitet, ez különösen idegesítő. A másik ok, amiért a sérülések most még kritikusabbak, mint eddig, az az, hogy a sérültek helyettesei nagyon gyakran szabadügynökök, és minél előbb tudja a GM X-ről vagy Y-ról, hogy maródi, annál gyorsabban tudja elhappolni a helyettest a többiek elől. Nem kell ecsetelnem, hogy egy Salmons vagy egy Powe mire képes pl. Artest vagy KG hiányában, ugye?

- légy tisztában a csapatok és sztárjaik helyzetével, és várható taktikájával, azaz szagold ki, kit mikor pihentet az edző!


Ezt már a múlt héten is írtam, és azóta sem lett kevésbé fontos. Ha nem sikerült eladni a határidő előtt a bostoni, san antoniói, detroiti, vagy éppen miami, sacramentói húzóembereket olyanokért, akiknek csapata végig a jobb helyekért harcol, és garantált a 40 percük a hajrában is, fel kell készülni arra, hogy minden pillanatban bemondhatja valaki (játékos, edző, csapatvezetés) az unalmast. Ilyenkor persze még gyorsabban kell reagálni, és szaladni az ígéretes szabadügynökökért.

 

A H2H ligákban persze nincsenek posztonkénti limitek, így a fentiek egy része ilyen bajnokságokra nem érvényesek. Az utolsó két pont viszont fokozottan igaz! A csapatok elemzésénél megtaláljátok, kiket érdemes már most figyelni, hátha…

 

A sérülések terén ismét figyelemre méltó eseményekről tudok beszámolni: Bosh egy hetet, Ilgauskas két hetet, Kirilenko minimum egy meccset, az őt leamortizáló Nowitzki szintén egy meccset (volt) kénytelen kihagyni. Arenas, Brand edzenek, és Butler is foglalkozik a gondolattal, hogy a következő két hétben valamikor visszatér. Tinsleynek még mindig fáj a térde, J.O’Neal abszolút biztosra megy a visszatéréssel, rájuk még várni kell. De az is lehet, hogy nem kell, mert vissza sem térnek. Mindenki saját belátása szerint engedje el a kezüket, és pótolja őket mással.


Ugyanez a helyzet Bynummal, aki ugyan gyógyulgat, de semmi oka nincs a sietségre, a Lakers jól muzsikál, és ha/amikor a centertehetség visszatér, az első héten/hetekben biztosan nem fog 30 perceket játszani. Sokkal inkább 10-15-20 perceket. Gerald Wallace viszont állítólag a jövő hét második felében már akár pályára is léphet – na vele viszont azért kell vigyázni, mert egy agyrázkódás nem tréfadolog, hát még négy! Bármikor előjöhetnek nála szédülések, homályos látás, és hasonlók, ha játszik, ez pedig nem egy életbiztosítás egyetlen fantasy gárdának sem.

 

A héten egyetlen csapatnak lesz 2 meccse, ez pedig a Bulls. Chicagóban amúgy is kicsit ködös a rotáció, a rengeteg hátvéd egymást szorítja ki a csapatból, és a magas posztokon is éppen elegen küzdenek játékidőért – főleg, hogy a héten már Tyrus Thomas is játszhat, lejár a csapat általi eltiltása.

 

(A játékosokat továbbra is 3 kategóriába osztottuk, aszerint, hogy a csapatuk heti meccsei és ellenfelei szerint milyen teljesítményt várhatunk tőlük:

Sérültek, ne tedd be őket!: Sérültek, eltiltottak.

Kötelező: Minden körülmények között érdemes betenni a csapatotokba.

Csak „mély” ligákban: Az összesen legalább 200-250 játékost foglalkoztató ligákban szóba jöhető játékosok.)

 

Lássuk tehát, ezen a héten ki-kicsoda?

 

 

4 meccs:

 

Atlanta Hawks

Kicsit sajnálom, hogy egy hete nem említettem, mert érdemes lett volna megcélozni valami csereajánlatban Joe Johnsont. Amióta Bibby a Hawksé, JJ-re kevésbé tudnak figyelni az ellenfelek védői, emiatt sokkal jobb százalékkal hajigál, mint a szezonban bármikor, és nem estek vissza jelentősen a pattanói, asszisztjai, egyéb mutatói. Csak a labdaeladásai… Horfordra is jó hatással van Bibby, Marvin Williamsre viszont nem annyira.

Sérültek, ne tedd be őket!: Claxton

Kötelező: Josh Smith, Joe Johnson, Bibby, Horford

Csak „mély” ligákban: M.Williams, Childress

 

Boston Celtics

Garnett helyett Powe a megoldás, Allen helyett pedig Allen. Legalábbis eddig. Cassell és Brown bele fognak rondítani a képbe, de egyelőre nemhogy eleget nem, de egyáltalán nem játszanak. Egy hétig ezért még mindenképpen érvényes a fenti mondat Powe-ékról – de a sztárok most éppen egészségesek…

Sérültek, ne tedd be őket!: Pollard

Kötelező: Garnett, Pierce, Ray Allen, Rondo, Perkins

Csak „mély” ligákban: Posey, House

 

Cleveland Cavaliers

Úgy látszik, akár van támadójátékos James mellett, akár nincs, a Király egyedül intézi a dolgait. Ilgauskas kiesésével nagyobb teher lesz Joe Smith vállán is a pontszerzésben, védekezésben viszont Wallace és Varejao tehet le többet az asztalra. Devin Brown kezdőjátékosként ismét bizonyítja, hogy nem tehetségtelen, jó százalékkal dob, és hol pattanózik, hol passzol, tehát a mélyebb ligákban átlagosan kifejezetten használható játékos.

Sérültek, ne tedd be őket!: Ilgauskas, Pavlovic, Gibson

Kötelező: James, Wallace, Szczerbiak

Csak „mély” ligákban: Joe Smith, Devin Brown, De.West

 

Dallas Mavericks

Nowitzki földhözvágta Kirilenkót, ezzel meg is nyert magának egy egymeccses eltiltást – amivel viszont a Houston győzelmi sorozatát hosszabbította meg. Howard gyengélkedése miatt különösen fájó volt tehát Nowo hiánya, Bass a kezdőben nem tudta azt hozni, amit csereként képes. Ettől függetlenül lehet rá számítani, ha a magasak közül valaki megsérül, mint ahogy Stackhouse-ra is, ha a kicsik közül dől ki valaki. Terry még szokja Kiddet, helyette pl. simán lehet keresni mást a hétre. Lue hasznos csereember Kidd kiesése esetére.

Sérültek, ne tedd be őket!:

Kötelező: Nowitzki, Kidd, Howard, Dampier

Csak „mély” ligákban: Terry, Bass

 

Denver Nuggets

Kleiza makacs, de nem túl súlyos sérülése elmúlni látszik, de J.R. Smith eléggé bemelegedett ahhoz, hogy a kispadon tartsa Linast. Atkins lassan visszatér a pletykák szerint, de azért egy kicsit szkeptikus vagyok. Amikor legutóbb megpróbálta, nem lett jó vége, és igazából akkor sem tudta kiszorítani a csapatból Cartert.

Sérültek, ne tedd be őket!: Atkins (egész évre), Nene, Hunter

Kötelező: Camby, Iverson, Anthony, Martin, A.Carter

Csak „mély” ligákban: J.R. Smith

 

Houston Rockets

T-Mac és Alston viszik a gárdát támadásban, persze némi segédlettel Scolától, Head-től és Landrytől, miközben a pálya másik végén Mutombo, Battier és Hayes villognak. Szerintem ez az a csapat, amelyikben már most látszik, kire lehet számítani sérülés esetén… Ami újdonság: a Rockets leigazolta a Sacramentóból elküldött Justin Williamset, aki már megmutatta, hogy mire képes, ha elég lehetőséget kap. Igazi blokkológép az ürge, de Mutombót nehéz lesz kiszorítania. Mindenesetre ha az öreg megsérül, tudjuk, kire számíthatunk.

Sérültek, ne tedd be őket!: Yao (egész évre), Sura, Francis

Kötelező: McGrady, Alston, Battier, Scola

Csak „mély” ligákban: Hayes, Landry, Head

 

Los Angeles Clippers

A nagy hír Brand teljes értékű edzésbe állása, de néhány hétig még az erőnlét javítása van napirenden, addig nem térhet vissza. Ezt (és Tim Thomas sérülését) elsősorban az újonc Al Thornton használja ki, aki hol pont/pattanó, hol pont/eladás dupladuplákkal véteti észre magát. Dickau többet játszik irányítóban, mint Knight, ha nem kizárólag assziszt és lopás kell erről a posztról, akkor utóbbi helyett előbbit ajánlom. vissza nem tér, és fel nem veszi a ritmust. Kamannak nehéz újra felvennie az év eleji ritmust, az ő helyére Josh Powell szokott beállni, de vele egyelőre nem kell foglalkozni.

Sérültek, ne tedd be őket!: Brand (legkorábban március elejéig), Livingston (egész évre), Davis (egész évre), Thomas

Kötelező: Thornton, Maggette, Kaman, Mobley

Csak „mély” ligákban: Knight, Dickau

 

Miami Heat

Mi lesz Wade-del, pihenteti-e Riley? Mi van Marionnal, miért olyan hullámzó a teljesítménye? Mi lesz itt nyáron? … Wright egész évre kiesett, ezzel elvben Ricky Davis járt jól. Banks egyre jobbnak tűnik. Egyébként pedig sajnos elég uncsi lesz az év hátralevő része a Heatnek, maximum a draft miatt és Marion szerződéshosszabbítása miatt izgulhatnak.

Sérültek, ne tedd be őket!: Mourning, Parker, Wright

Kötelező: Wade, Marion, Blount, Davis, Haslem

Csak „mély” ligákban: Williams, Banks

 

Orlando Magic

Most komolyan: ki ismeri ki itt magát, és tudja előre kiszámítani, mikor játszik Arroyo, és mikor Nelson? Elvben ez most az én dolgom lenne, és meg kéne mondanom Nektek a tutit, de ebben az esetben képtelen vagyok, sorry. Annyit tudok mondani, hogy **pillanatnyilag** mindketten egészségesek.

Sérültek, ne tedd be őket!: Battie (egész évre)

Kötelező: Howard, Lewis, Turkoglu, Nelson, Evans

Csak „mély” ligákban: Bogans, Arroyo

 

Philadelphia 76ers

Sérültek, ne tedd be őket!: H.Hill (egész évre)

Kötelező: Iguodala, Dalembert, A.Miller

Csak „mély” ligákban: L.Williams, W.Green, T.Young, R.Evans

 

Phoenix Suns

Shaq papa egész jól játszik. Pattanózásban legalábbis sokkal jobb, mint az év korábbi szakaszaiban – de mást nem nagyon művel, úgyhogy most kb. Mutombo és Reggie Evans összteljesítményét nyújtja. Giricek leigazolásával elvben a védelemnek kellene erősödnie, de ahhoz sokkal többet kellene játszania. Hja, akkor most kit ültessünk a padra? Barbosát? Bellt? Diaw-t?

Sérültek, ne tedd be őket!:

Kötelező: Nash, Stoudemire, Barbosa, Hill, Bell

Csak „mély” ligákban: Diaw, Shaq

 

Portland TrailBlazers

Sérültek, ne tedd be őket!: Oden (egész évre), Miles (továbbra is lábadozik…)

Kötelező: Roy, Aldridge, Outlaw, Jack

Csak „mély” ligákban: Blake, Przybilla, Jones, Webster

 

San Antonio Spurs

Komoly: ismét látták játszani Bonnert! Ilyenkor fantasy szempontból gáz van: ha Bonner játszik, akkor valószínűleg mindenki pályára lépett a Spursben, tehát igazán senki nem tud nagyot alkotni, még a nagy hármas sem. Ha Thomas, Oberto, Bonner, Bowen, Udoka, Finley és (ha majd visszatér a csapathoz) Barry is játszik legalább 10-20 percet, senkit nem tudok jó szívvel ajánlani a kiegészítő emberek közül.

Sérültek, ne tedd be őket!:

Kötelező: Duncan, Ginobili, Parker

Csak „mély” ligákban: Finley, Udoka

 

Seattle Supersonics

Kísérleti csapat, mindenki játszik, de a kötelezőkön kívül senki sem játszik eleget.

Sérültek, ne tedd be őket!: Swift

Kötelező: Durant, Watson, Wilcox, Jeff Green

Csak „mély” ligákban: Collison, Wilkins, Petro

 

Toronto Raptors

Bosh kiesésével kicsit kiborult a bili, és Bargnani húzódása/ficama sem jött jókor. Csak nem Nesterovic vitézkedett a pályán a héten? Elég húzós lenne azt mondanom, hogy tegyétek be a jövő héten, inkább bízzunk Bosh gyors gyógyulásában!

Sérültek, ne tedd be őket!: Garbajosa

Kötelező: Bosh, Calderon, Parker, Bargnani, Moon

Csak „mély” ligákban: Delfino

 

Utah Jazz

AK és Nowitzki közelharcát utóbbi nyerte, méghozzá tussal, aminek eredményeképpen mindketten kénytelenek voltak egy-egy meccset kihagyni. Jelen pillanatban nem tudni, hogy mennyivel többet kell még Kirilenkonak pihennie ahhoz, hogy teljesen rendbejöjjön, mindenesetre a helyén mind Millsap, mind C.J. Miles fel fog tűnni. Egy hangyányit Korver is talán többet játszik majd. Persze ha a hétvégén azt halljátok, hogy összedrótozták az oroszt, a fentiek nem érvényesek. (A lentiek a drótozós verziót tükrözik.)

Sérültek, ne tedd be őket!:

Kötelező: Williams, Boozer, Okur, Kirilenko, Brewer

Csak „mély” ligákban: Korver, Millsap

 

 

3 meccs (innentől kezdve csak a kötelezőket tegyétek be, hacsak nem mély ligában játszotok, vagy nincs más megjegyzés a csapatnál):

 

Charlotte Bobcats

Ha nincs Wallace, jó lesz Dudley is! A koma hol 18 pontot szór, hol 18 pattanót szed, ráadásul 35 percet átlagol. Mint tudjuk, a játékidő a fantasy teljesítmény sava-borsa, tehát ha valaki ennyi időt kap, figyelni kell rá. Szegény Mohammed-tulajok most persze fogják a fejüket…

Sérültek, ne tedd be őket!: Wallace (még egy hétig), May (egész szezonra), Morrison (egész szezonra)

Kötelező: Richardson, Felton, Okafor, Carroll, Dudley

Csak „mély” ligákban: Boykins, Mohammed

 

Detroit Pistons

Érkezett Ratliff, így még hosszabb a pad. Szerintem jelen pillanatban sem Maxiell, sem Amir Johnson helye nincs veszélyben, Theo leginkább a rájátszásban lesz igazi érték a Pistonsnak.

Sérültek, ne tedd be őket!:

Kötelező: Billups, Hamilton, Wallace, Prince

Csak „mély” ligákban: McDyess

 

Golden State Warriors

Webber is kiesett, itt az ideje, hogy Harrington végre mutasson valami hasznosat megint. Nem hinném, hogy Brandan Wright 10-15 perceknél többet kap hosszú távon, ahhoz túl nagy a tét a Warriorsnak.

Sérültek, ne tedd be őket!: Biedrins, Webber

Kötelező: Davis, Jackson, Ellis

Csak „mély” ligákban: Harrington, Barnes

 

Indiana Pacers

Flip Murray leigazolása két dolgot jelent számomra: egyrészt a Pacers nem számít arra, hogy Tinsley belátható időn belül visszatérhet, másrészt Diener percei 35-ről 30 köré csökkennek. Dunleavy és Rush is veszíthet 3-5 percet a játékidejéből, ez Mike-nál a nagyon jóból a jó kategóriába, Rush-nál pedig a kiváló nehézbombázóból a sima nehézbombázó kategóriába süllyedést jelenti. Marquis Daniels is szóhoz juthat, illetve centerben ismét feltűnt Harrison neve a rotációban.

Sérültek, ne tedd be őket!: J.O’Neal, Tinsley

Kötelező: Granger, Dunleavy, Diener, Murphy

Csak „mély” ligákban: Foster, Rush, Daniels

 

Los Angeles Lakers

Megy a szekér, megy a szekér, ki tudja, hol áll meg… Nincs változás egészségileg, Aki sérült, az nem siet vissza, aki meg nem, az nem siet a sérültek közé (vissza).

Sérültek, ne tedd be őket!: Bynum (még 3-4 hétre), Mihm, Ariza

Kötelező: Bryant, Gasol, Odom

Csak „mély” ligákban: Fisher, Walton, Farmar, Radmanovic, Vujacic

 

Memphis Grizzlies

Érdekes, de sem Conley, sem Navarro nem hozzák azt az utóbbi időben, ami elvárható lenne, helyettük Lowry és Crittenton tevékenykednek a pályán, méghozzá elég hatékonyan (főleg Lowry). Mike Miller felépült, a hátfájás a múlté – egyelőre. De ki tudja, meddig? Az összes sérülés közül a háttal kapcsolatosak a legkiszámíthatatlanabbak, márpedig a fantasy GM szereti a kiszámíthatóságot…

Sérültek, ne tedd be őket: –

Kötelező: Gay, Miller, Warrick, Milicic

Csak „mély” ligákban: Lowry, Conley, Navarro

 

Milwaukee Bucks

Mo Williamsnek van egy kis ágyékbaja. Miután Garnett majdnem egyhónapos kihagyása is így kezdődött, szerintem a Mo-tulajok most kollektíven imádkoznak. A következő héten persze úgyis sokan kihagynák a csapatból Mót, mert csak két meccse lesz a Bucksnak (a csudába az időzítéssel), de a lényeg, hogy két hét múlva bevethető legyen, hogy a fantasy playoffban egészséges legyen. „Mellesleg” Redd is kihagyott egy fél meccset, mert kapott egy könyököst a homlokára, amitől az felnyílt, és össze kellett varrni. Nem hiszem, hogy ez bármilyen következménnyel járna a jövő hétre nézve. Akár Mo, akár Redd esik ki, elsősorban Ivey és Charlie Bell lépnek előre a rangsorban – és mindannyian tudjuk, melyik játékos mit tud: Bellre szavazok a fantasyban.

Sérültek, ne tedd be őket!: Noel, Sessions, Williams

Kötelező: Redd, Bogut, Villanueva

Csak „mély” ligákban: Bell, Mason, Ivey, Yi

 

Minnesota Timberwolves

McCants és Brewer is hagyott ki meccset az utóbbi időben, ráadásul Snyder egy fokkal közelebb került a tűzhöz, mint azt a fiatalok tulajdonosai szeretnék. A helyzet továbbra is a tipikus csapatépítő szituációt tükrözi, a kötelezőkön kívül igazi megbízható ember nincs a Wolves-nál.

Sérültek, ne tedd be őket!:

Kötelező: Jefferson, Gomes, Foye, Telfair

Csak „mély” ligákban: McCants Brewer, Smith, Snyder

 

New Jersey Nets

Harris komolyan gondolta, amikor azt mondta, hogy a Mavs-ben egy csomó mindent nem volt szabad csinálnia, de majd itt megmutatja, mit tud. Nos, a hármasvonalon túlról való hajigálás tényleg szinte tilos volt neki Dallasban, és az első Jersey-i meccsétől eltekintve már azt is tudjuk, hogy miért… Közben Krstic kezd olyan életjeleket mutatni, amelyek szerint ismét releváns centernek tekinthetjük – persze ezt Boone kárára tesszük.

Sérültek, ne tedd be őket!: Nachbar

Kötelező: Jefferson, Carter, Harris

Csak „mély” ligákban: Krstic, M.Williams, Boone

 

New Orleans Hornets

Westnek van egy könnyebb bokahúzódása, amit a héten egy kicsit pihentetett, a hétvégén figyelni kell a híreket, hogy a jövő héten mire lehet számítani ezzel kapcsolatban. Wellsnek meg az achilles ina húzódott meg, így nem fogja kiszorítani MoPete-et. Pargo még mindig megbízható csereember.

Sérültek, ne tedd be őket!: Bernard Robinson, Wells

Kötelező: Paul, West, Chandler, Stojakovic

Csak „mély” ligákban: Pargo

 

New York Knicks

Nem merek tippelni, hogy Curry mikor mennyit fog játszani. Ha 25 percnél többet, akkor pontszerzésben és mezőnyszázalékban tud segíteni. Ha nem, akkor semmiben sem tud. Arról meg, hogy a Knicksben ki lép pályára csereként, egészen addig nem fogok előre nyilatkozni, amíg Isiah az edző.

Sérültek, ne tedd be őket!: J.James (szezon végéig) Marbury

Kötelező: Robinson, Crawford, Lee

Csak „mély” ligákban: Randolph, Richardson

 

Sacramento Kings

Kevin Martin és Artest egyszerre hagytak ki egy meccset szerdán, Salmons és Garcia pedig azonnal szóhoz jutottak. A kérdés az, hogy mennyire tartós ez a szitu. Szerintem a hétvégére rendbejönnek mindketten, és Artest is és Martin is pályára léphet a jövő héten.

Sérültek, ne tedd be őket!: Abdur-Rahim (egész évre)

Kötelező: Miller, Martin, Artest, Udrih

Csak „mély” ligákban: Garcia, Moore

 

Washington Wizards

Arenas edz, Butler még nem. Tehát Blatche még tuti bevethető (bár Songaila belezavart a képbe), Daniels már annyira nem biztos. De a hiszem, ha látom elvnek megfelelően addig nem fogadok Arenas teljes értékű visszatértére, amíg Gil nincs a pályán minimum 25 perceket.

Sérültek, ne tedd be őket!: Arenas (március közepéig), Butler (még minimum 2 hétig), E.Thomas (egész évre)

Kötelező: Jamison, Haywood, Daniels, Stevenson

Csak „mély” ligákban: Blatche, Songaila

 

 

2 meccs:

 

Chicago Bulls

2 meccs, ráadásul sosem lehet tudni, hogy Hinrich, Hughes vagy Gordon, esetleg Gooden vagy Noah lesz Deng és Nocioni mellett a megfelelő választás.

Sérültek, ne tedd be őket!:

Kötelező: Deng, Nocioni, Hinrich, Hughes, Gooden

Csak „mély” ligákban: Gordon, Noah

Szólj hozzá!

Címkék: sport james fantasy sport kobe gasol

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr28373062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása