HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

UEFA Champions League - Így kell edzőt buktatni!

2008.02.21. 07:52 hulk

Vadonatúj stadion, egy nemrég kicserélt, szupersztárokból álló csapattal, némi plusz tőkével, kedvező áron eladó. Érdeklődni …

Kész. Elegem van. Ez nem az én szezonom lesz, az már egyre biztosabban látszik. Azt találtam mondani, hogy az Uefa Fantasy League esetében, talán túlságosan is sok pénzt adtak az igazolásra, erre tessék. 36 pont és újabb mélypont, a saját, valamint a magyar táblázaton. Mindezt, egy ilyen összetételű garnitúrával. Nem értem!

Raul (6) rúgott egyet, de simán duplázhatott is volna, míg a védelemből csupán Alex (5) tudta kapott gól nélkül abszolválni ezt a forduló. Persze, azért ő is begyűjtött egy sárga kártyát, csak a rend kedvéért, eh. Ennyi. A többiek, meg hozták a minimumokat. Fabregas körbelőtte a kaput, Pirlo szabadrúgásait kinevették Londonban, kettőt kap a Barca, egyet a MU, a Sevillaban némák maradnak a csatárok, viszont a kihagyott Gerrard, na ő, betalált.

Drága fantasy, de szép is vagy. 

Szólj hozzá! · 2 trackback

Címkék: sport chelsea gerrard uefa arsenal fantasy sport fabregas

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr38347983

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Haga clic en el siguiente artículo 2018.02.23. 22:38:50

Diktatúrát akarnak a magyarok? – megjegyzés egy globális felméréshez - Kettős Mérce

Trackback: cuentos cortos para dormir 2018.01.31. 12:58:33

Egy lakás új ruhája 6. - de!sign

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása