HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Premier League - 26. forduló

2008.02.12. 10:05 hulk

Egy aprócska gól hiányzott a tökéletes fordulóhoz. Persze nem fantasy szempontból, hiszen az előre borítékolható volt, hogy a manchesteri városi rangadón, vagy a védelem, vagy a támadó szekcióm meg fog égni. Benjami (6) góljával és Petrov (8) előkészítésével, most Ferdinandék (1) szomorkodhattak. Distin eltiltását töltötte és az új játékosom Laursen (3) csapata, bár simán nyertek, de gólt kaptak, ezért a hátsó alakzat, csupán 5 pontra volt jó. Még szerencse, hogy James (9) kapus, a válogatott szereplésen felbuzdulva igazán kitett magárért. Parádézott és hét védésével az álomcsapatba is újra befért.

Középpályásaim visszafogottságát, szerencsére a csatároknak sikerült kompenzálniuk. Benjami mellet, Adebayor (6) megint betalált a hétfő esti mérkőzésen, míg Cole (5) egy gólpasszt vállalt magára. 48 pont és néhány lépés előre, a magyar ranglistán. Csak egy Chelsea találat hiányzott, de nagyon. Lehet, hogy megvan az új bajnok?

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: sport fantasy sport fantasy premier league

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr65336597

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: http://www.akvilon-otdih.dn.ua/index.php?option=com_k2 2018.07.20. 14:28:01

Zseniális előzetessel hangol a Super Mario Odyssey-re a Nintendo - Nintenblog

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása