HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Premier League - Monitor 24.

2008.01.26. 09:04 hulk

Na, most föl van adva a lecke. A hétvégén csak egy angol bajnoki mérkőzést rendeznek, mert a többségnek az FA Cup soros fordulójában van jelenése. Az egyetlen kivétel az Aston Villa - Blackburn találkozó, ami azt jelenti, hogy a cserékkel nem lehet keddig várni, azt bizony ma délelőtt meg kell ejteni. Hogy ez zsákbamacska? Az.

Ami a lényeget, a hétközi fordulót illeti, a MU - Portsmouth rangadón, szinte felvonul a Hulk SE teljes védelme, ami sok jót nem ígér. Pláne, ha Ronaldo őszi kiállítást és eltiltást érő korábbi afférjára gondolok. Vajon utazni fognak rá? Lampard sérülése és Gerrard gyengélkedése miatt nem veszíthetem el. Ráadásul a Pool ikonját, most már tényleg ideje lenne elcserélni. Meglátjuk.

Szólj hozzá!

Címkék: sport gerrard fantasy sport fantasy premier league

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr85311957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása