HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Premier League - 22. forduló

2008.01.14. 09:23 hulk

Azt mondják az okosok, főleg a zöld mágnes táblánál, hogy nagyon fontos egy csapat esetében a biztos tengely. Tartást, biztonságot és megfelelő kommunikációt, kapcsolatot biztosít az egységek között. Na, nekem ez most szinte tökéletesen működött. A baj az, hogy még nagyon sokaknak, sőt. Hihetetlen eredmények születtek a hétvégén. A Hulk Se minden idők legmagasabb pontszámát érte el, a maga 79 egységével. Még úgy is, hogy a Portsmouth nagyon sima és felettébb meglepő vereséget szenvedet.

A nagy hármasból a védelmet, mint annyiszor idén, most is Ferdinand (13) vezette, aki szezonbeli második találatának is örülhetett. Elől Adebayor (7), már fordulók óta, bombaformában van, és én nem is olyan régen, még gondolkoztam a cseréjén. Megúsztam. Ez volt a 13. gólja, míg tavaly összesen csak 8-ig jutott. Mondjuk akkor volt még néhány nagy név előtte a csapaton belüli rangsorban. Érdekes lenne az összehasonlítás, hogy Henry mennyivel is végzet. Egyébként elképesztő, hogy a legutóbbi öt bajnoki fellépésén, négyszer volt eredményes.

A tegnapi kérdésre válaszolva, természetesen Lali a király, akarom mondani Ronaldo (21x2). Mondjuk ehhez, Károly és Vilmos hercegnek is lesz egy-két szava. Nincs jelző erre a produkcióra, és nem csak a mostani triplázásra, hanem a fordulók óta tartó remeklésére. Igen, ezt én mondom. Remélem jó lesz a fejére az a korona.

 

Szólj hozzá!

Címkék: sport ronaldo fantasy sport fantasy premier league

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr2296404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása