HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Premier League - 21. forduló

2008.01.03. 08:40 hulk

Jól van na! Most egy kis időre tűzszünetet kötöttünk Ronaldoval (9x2). Gondolom érezte a bajt, ezért a gólpasszával próbált valamennyit törleszteni. Mondjuk, éppen itt volt az ideje, de kizárólag fantasy szempontból. Sokat megért volna London több kerületében egy MU döntetlen. Így Ferdinand (6) megint, hozta a kötelezőt, nem úgy mint a csak hét percet kapó Brown (0!). Neki ennyi idő is elég volt egy sárga kártyához. Bravo, ügyes volt, most jöhet majd az eltiltás.  

Az ágyúsoknál Adebayor (9) megint betalált, Fabregas (7) előkészített, nem rossz, míg James (7) és Distin (6) a Reading sima legyőzésével, megint hatékonyan termelt, viszont Benjaninak (2) szűk 62 perc jutott.

A nagy rohanás utolsó állomásán, elégé leegyszerűsödött a helyezet. Mivel Gerrard (2)  és Petrov (3) is alapjáraton ketyeget, ezért csak három csapat játékosai hozták a pontokat. Összességében nem lehetek elégedetlen a Hulk SE 61 pontjával. Bár ez az egyoldalúság cseppet veszélyes lehet a későbbiekre nézve, de a középpályámnak bizony magas ára volt.

Még így is jobban jártam, mint a sokáig vezető Ecuador, aki alaposan félrenyúlt, de erről majd bővebben is lesz szó. Van mit elemezni, különösen, hogy most hosszabb szünet következik.

Szólj hozzá!

Címkék: sport premier league fantasy sport

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr60282790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása