HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

A tradició - FPL álomcsapat 15.

2007.12.05. 07:58 hulk

Ez ám az igazi debütálás. A Sunderland kapusa, eddig egyetlen egy percet sem játszott a szezonban, csapata 1-0-ra verte a gyengécske Derbyt, amihez Ward négy védésével tevékenyen hozzájárult. Hősünk, pedig rögtön el is foglalhatta helyét az álomcsapat kapujában. A folytatás, azért nem ígérkezik ennyire sikeresnek, hiszen a londoni kirándulás egy cseppet nehezebb feladat lesz.

Hyypia góljával, már a top 10-ben van a védők között, ami különösen annak fényében becsülendő, hogy kezdetben nem is volt benne a Pool kezdőjében. Sőt, még az eladásáról is szóltak a pletykák. Na, de egy finn harcossal nem lehet csak úgy elbánni.

De nem Ő, hanem csapattársa Gerrard volt a hét legjobbja. Gigászi magasságokban, amihez a gól mellet, még két előkészítés is kellet. Szorosan a nyomában a nagyon nagy formában játszó, de iszonyatosan drága Ronaldo és a már említett Bentley (ilyen névvel nem is nehéz), akik most dupláztak.

Ezt tette a csatárok ranglistáját vezető Keane is, aki immár 8 gólnál, 3 assitnál és 79 pontnál jár. Csak érdekességképpen, ugyan ebben a mutatókba, az előző szezonban összesen 11, 5 és 101 sikerült teljesítenie. Ez bizony jelentős javulás, és még hol van a vége?


Szólj hozzá!

Címkék: sport fantasy sport álomcsapat

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr53251872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása