HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

UEFA Champions League - Álomcsapat 5. forduló

2007.11.30. 08:17 hulk


Azt, hogy közeledik a végjáték, az is jelzi, hogy a nagyok nem igazán engedtek mást a homokozóba. A hétvégi angol álomcsapattal kapcsolatban, azt találtam mondani, hogy az bizony még a valódi dobogóért is harcban lenne, akkor ez most hatványozottan igaz. Na jó, még venni kellene néhány hátvédet, de a többi nagyon is rendben van.

Elől csupa szenzációs egyéni teljesítmény, ide most csak azok férhettek be, akik dupláztak. Torres igazán csipkedte magát, gondolom ez nagyban az edzőnek, a fantasy gyilkos Benitezért is szólt. Vajon a kékeknél, ki fogja érdemben helyettesíteni Drogbat, amíg nagysága az Afrika Kupán fog tüsténkedni?

Középen a forduló legjobbjaként Gerrard viseli a karszalagot, amit gólja és két előkészítése alapján meg is érdemel. Pedig csak 12 percet kellet volna a Portugáloknak kibírni. Mellette a spanyolokat kétszer is oktató, már rég jobb csapatott érdemlő Juninho, valamint az egyaránt gólt és gólpasszt jegyző Giuly és Pardo alkotott kiemelkedőt.

A védelemben, újabb góljával Alex, most már végleg bebiztosította a helyét csapatában. Csak ne lenne, ilyen iszonyatosan drága. Kérdés, hogy ezt a portugál hogyan fogja elviselni. Szerintem, sehogy, de ez legyen az ő problémája. Chivu valamit törlesztve árából, az utóbbi két BL mérkőzésen, két gólpasszt adott, ezzel is csendesítve a károgókat. 

    

Szólj hozzá!

Címkék: sport uefa fantasy sport álomcsapat

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr48246727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása