HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

UEFA Champions League - Tökéletes csere

2007.11.29. 08:54 hulk


Így kell cserélni. Egykor Verebes mester sem csinálhatta volna jobban. Az ugye megvan, hogy a Londonban teljesen elveszett ukrántól végre megszabadultam, és ha már kelet, akkor szerelést kapott Vágner Love. Bár ne tettem volna. Egy percet sem játszott, ugyan úgy, mint az előző forduló előtt igazolt Flamini. Ezek utána már nem is merek változtatni.

A védelem tagjainak csapatai is kapituláltak, sőt nem is egyszer, így az itt szolgáló játékosok, most csak a minimumot, vagy még azt sem hozták. A legszebb Abidal zéró pontja. Ezért is furcsa, hogy még így is tudtam egy kicsit kapaszkodni a ranglistán.

Ami öt játékosomnak köszönhető. Mert, ők szerezték a pontok 90 százalékát. Igen, mindössze öten! Pedig Gomesék (7) kirándulása a fagyos Moszkvába nem sok jót ígért, de a brazil kapus négy védésével, alaposan kivette a részét a meglepő sikerből.

Középen honfitársa, az aranylabda várományos Kaká (5) adott egy gólpasszt, míg Cole (9) végre eredményes volt. A két csatárom hozta a kötelezőt, bár csak ilyen egyszerű és kiszámítható lenne. Kanoutenak (7) ez már a harmadik, míg Van Nistelrooynak (12) a negyedik gólja a szezonban. Ők egyébként az abszolút ranglistán is előkelő pozíciót foglalnak el.   

Nem gyújtunk örömtüzeket, de tragédia sem történt, a szokásosnak mondható 44 egység sikerült ezen a héten. Jön az utolsó kör és érzem, hogy ez lesz nekem az igazi.  

Szólj hozzá!

Címkék: sport uefa fantasy sport

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr67246307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása