HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

NHL Fantasy Hoki - Jé egy W

2007.11.28. 21:16 Ciani

Hosszú hetek után, melyek hónapoknak tetszettek, újra meccset nyert a Suomirulz, ráadásul egy erős ellenfelet győztünk le az előző héten a Ripi's New York Rats csapatában, amelyben a liga legjobb centerei közül hárman is szerepelnek - Joe Thornton, Mats Sundin és Rod Brind'Amour.

Muszáj tovább méltatnom az ellenfelet, hiszen két jó kezdőkapusa is van Kölzig és LaBarbera személyében, illetve olyan szélsők kergetik náluk a pakkot, mint Branden Shanahan és Jamie Langenbrunner. Leginkább a védelme tűnt gyenge pontnak, de ott nekünk is komoly problémáink vannak, így ismét vereségre számítottam.

Hogy végül ez nem így lett, az az új játékosaim alaposan feljavult teljesítményének volt köszönhető. Heatley és Leclaire azt hozta, amit vártam tőlük a cserélésükkor, előbbi 4 gólt - közte két emberelőnyöset - és 3 asszisztot vállalt, míg utóbbi végre valahára visszatért szezon eleji formájához, három meccsen 7 gólt kapott, az egyiken ráadásul lenullázta az ellenfél csatárait.

Mellettük szokás szerint Lecavalier dicséretét kell zengenem, aki ismét sok pontot, konkrétan 3+3-at hozott. Ugyanakkor ki kell emelnem a szabadügynökök közül megszerzett David Booth-t is, a Florida LW-je két gólt is vállalt a héten, és szélső létére bulikat is nyert. Ez utóbbi kategóriában semmi esélyünk nem volt, Brind'Amour egymaga 60 FW-t (mi összesen százat) termelt, ebben ő a liga legjobbja.

Jobbak voltunk azonban a gólok (G), emberelőnyös gólok (PPG) és győztes gólok (GWG) tekintetében, elveszítettük viszont a gólpasszok (A) és az emberelőnyös gólpasszok (PPA) kategóriáját - előbbiben kettő, utóbbiban egyetlen egységgel, special thanks to Langenbrunner. Ő ugyanis három meccsen hat asszisztot adott, közte négy emberelőnyöset. Most tért vissza sérüléséből, a legjobbkor...

Ami még bosszantóbb volt, hogy a +/- statot a hét legutolsó meccsének legutolsó másodperceiben buktuk el, a szintén szabadügynök védő, Jim Vandermeer jégen volt, amikor csapata üres kapus gólt kapott a Canucks ellen. Megnyertük viszont első ízben a kapuralövések (SOG) kategóriáját, mindenekelőtt Lecavalier, Heatley és Hunter jóvoltából. Emberhátrányos pontot nem szereztünk, az ellenfél kettőt is, itt tehát nem volt sok kérdés.

A kapusstatok közül ellenben hármat is hoztuk Leclaire-nek köszönhetően, egyedül a győzelmek számára nem volt esélyünk, mert Kölzig és LaBarbera hat meccsen játszott, ebből hármat meg is nyertek, míg a Blue Jackets háromból csak kettőt, ám a SV%, a GA és a SO meglett, és ezeknek köszönhetően összességében is 8-6-ra felülmúltuk a New York-i patkányokat.

Bár még mindig utolsók vagyunk és kevés a remény a bentmaradásra - azaz a 15. helyre -, mégiscsak jobb ránézni kicsit a tabellára.

Szólj hozzá!

Címkék: nhl fantasy sport fantasy hoki

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr66245995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása