HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

FSB Aranylabda - Ruud van Nistelrooy

2007.11.23. 08:31 hulk


Miután tavaly elküldték Manchesterből, sokan leírták a harmincegy éves holland csatárt. Van Nistelrooy azonban rácáfolt a kétkedőkre. Kiszorította a brazil Ronaldót a kezdőcsapatból, spanyol gólkirály lett, és főszerepet vállalt abban, hogy a királyi klub négy év után ismét bajnoki címet ünnepelhetett. Igaz, a Bajnokok Ligájában nem tudott maradandót alkotni.

Spanyol földön hatszor talált be az ellenfelek hálójába és fel ennyi gólpasszt is adott, ez így 47 pontra és a támadók közötti hetedik helyre volt elég. A Bajnokok Ligájában a szenzációs kezdés után, most kicsit visszafogta magát, talán tartalékol egy keveset májusra is. A mágikus 23 ponttal a második a csatárok között. Négy mérkőzésen rúgott három góljának és két előkészítésének köszönhető ez az előkelő pozíció.  

Van Nistelrooy igazi későn érő típus. Tinédzserkorában tehetségtelennek tartották, és le akarták beszélni arról, hogy focistának menjen. Huszonegy éves korában még a holland másodosztályban szerepelt, hat év múlva viszont angol gólkirály lett. Napjaink leggólveszélyesebb játékosai között tartják számon.

FSB tipp az Aranylabdára: 5 százalék.

Szólj hozzá!

Címkék: sport fantasy sport

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr28236481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása