HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy NBA '07-'08 - 3. hét

2007.11.21. 15:22 hulk

Neeee.... ez komoly? 3 Bucks játékosom is 2-2 meccsel volt kénytelen végigküszködni a hetet, ráadásul az egyik a nem túl acélos Simmons, az ellenfélnél ott figyel Kobe, JRich, GWall... egy nehéz 6-9-et vártam, de ez a 8-7-es győzelem(!!) igazán kellemes meglepetés!

Most sajnálom igazán, hogy a Hinrich-MoWill-Simmons trojka ilyen impotens volt pontszerzésben, mert a FGM és a PTS kategória is gyakorlatilag egy gyengébb meccsnyi mennyiségen ment el (5 mezőnykosár és 11 pont oda). Ha még azt is beleveszem a dologba, hogy a 10 játékos igazán szerezhetett volna 4-gyel több védőpattanót és 2-vel több blokkot, hogy azok a kategok is meglegyenek (és velük, meg a két "pontossal" már 12-3 is lehetett volna!), akkor már igazán pofátlanul maximalista vagyok.

Az érem másik oldala persze az, hogy az ellenfélnél (M-Team, professor csapata) Kobe "csak" 22 pontot átlagolt a héten, és Ilgauskas is haloványka volt korábbi önmagához képest, plusz Dorell Wright sem játszott 25 percnél többet a héten, illetve hogy nálam a fent említett betlitriót kompenzálva Marion, Bogut, Butler és McCants is 20 pont felett átlagolt, illetve hogy Bogut a 2 meccsén 8 blokkal, Brewer az 5,5-ös A/T mutatójával, McCants meg a 7 hármasával volt a gárda legjobbja, azért jelzi, hogy a kiegészítő embereim is kezdenek belejönni a dolgokba. És hogy teljes legyen a kép, azért el kell ismerni, hogy az irányítópárosom összeszorgoskodott 40 asszisztot az összesen 5 meccsük alatt, tehát a szűkebb értelemben vett feladatukat azért teljesítették.

Szóval 8-7, nem is rossz!

Ettől függetlenül azért elkövettem pár szabadügynök-igazolást: Walter "max. 8 perceket játszom, pedig 25 perccel már király lennék" Herrmann helyére jött a tényleg sokkal többet játszó Shawne Williams az Indyből (szegény ember Grangere ez a pasas, simán tolja a tripla-sztíl-blokk kategokat, ha olyanja van), Tony Allen helyére Jamario Moon a Raptorsból (hihetetlen, de ez a gyerek kezd SF-ben, és még jól is játszik!), és Bonner helyett Hollins a Bobcatsből. Utóbbi azért kellett, mert a gyakorlatilag ugyanazt tudja, mint Przybilla, és a Charlotte-nak eggyel több meccse van a köv. héten, mint a Portlandnek. Be is pakoltam minden új szerzeményt a kezdőbe (Simmons, Outlaw és McCants helyett, hadd csapjanak szét Overtime csapata, a Barcika Stars köreiben! :)

Szólj hozzá!

Címkék: nba fantasy sport

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr28237043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása