HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

UEFA Champions League - Álomcsapat 4. forduló

2007.11.09. 07:58 hulk


A norvég halászok oda, vissza megverték a spanyol armadát. Nem csoda, hogy megint két játékosukat is itt találjuk. Közülük Dorsin, már régi ismerősünk, most is ő adta az egyik gólpasszt, a duplázó Iversennek. Vajon Koeman a helyén maradhat? Hehe. Nagy lökete volt, az egyszer biztos!

A Piqué név az aszfalton nagyon jól cseng, egyszer majd, talán a zöld gyepen is, mindenesetre az eddig a ligában is csak epizodista játékos, most góllal hálálta meg  mester bizalmát.

Középen csupa duplázó.  Először is, az újabb angliai mészárlásban, - ahova lassan ENSZ békefenntartókat kell küldeni - alaposan sáros játékosokat érdemes megemlíteni. A liverpooli Benayoun, a fordulóig kerek három pontocskát kapart össze, most ezt toldotta meg 25-el. Igazán káprázatos kilencven percet produkált, amit három gólja és két előkészítése bizonyít. Engem kicsit Gerára emlékeztet a mozgása, na meg a váratlan és ösztönös cselei. Társa az a Babel, akinek 27 pernyi játék alatt sikerült dupláznia! Hoppá!

Úgy látszik ebben a számban van valami, mert pontosan ennyi jutott Inzaghinak is, aki szintén kétszer zörgette meg az ellen hálóját és még egy előkészítést is magár vállalt. De, hogy nem volt sima ez az ütközet, az mutatja Dida hat védése.

A másik milánói csapatból, Cambiasso sem sokszor mondhatta el magáról, hogy egy mérkőzésen kétszer is ünnepelték a társak. De, hogy a svéd bolond mekkora gólt lőtt, te jó ég! Figo sajnálatos sérülése, ha a kupában nem is, de a bajnokságban talán Filkor előtt is megnyitja az eddig bezárt kapukat. 


Szólj hozzá!

Címkék: sport uefa fantasy sport álomcsapat

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr60223087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása