HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

A régi lemez - FPL álomcsapat 11.

2007.10.31. 11:16 hulk


Hát igen, a jó öreg bakelit az igazi. A hangulat, a sercegés és az ugrások a karcolások mentén, bizony jó is volt az. Mit nekünk űr korszak és lelketlen, töpörödött hárombetűs lejátszók.

A korábbi hetekben, elég sokan megfordultak a forduló csapatában, de most visszatért minden a régi kerékvágásba. Mondjuk az várható volt, hogy soros ellenfelük legázolásával, és a kiváló egyéni teljesítményeknek köszönhetően, ezen a héten, megint a két nagy játékosai fogják uralni, az álomcsapat keretét.

A támadó trojka, fantasy szempontból maga a megtestesült tökéletesség. A pr szigorlatra készülő Drogba, adott egy gólpasszt és kétszer még be is köszönt a City kapusának. A MU kettőse lassan kezd összeszokni, és akkor a többiek, már csak a kegyelemért könyöröghetnek majd. A kis gaucho szintén duplázott, míg Rooney egyszer volt eredményes, és még kétszer ki is szolgálta a többieket.

Középen, kapitány Lampard, három előkészítésével, végre kezdi meghálálni a bizalmat. Mondjuk van mit ledolgoznia, és ha neki megy, akkor a Chelseanek is. Nem beszélve, az egyébéként kicsit szögletes Essien, káprázatos produkciójáról, hiszen egy gól és két gólpassz került a neve mellé. A szezon egyik meglepetése, a portugál Nani, akinek ezt az évet inkább a beilleszkedésre szánták, ezzel szemben, már most tarthatatlan.

A kapuban Green büntető hárítva biztosította helyét a kezdőben, a védelemben pedig csupa mérkőzés legjobbja került be. Igen, Distin elbocsátása a részemről, talán korainak tűnhet, mert azóta elég szépen teljesít.


Szólj hozzá!

Címkék: sport rooney lampard fantasy sport tevez

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr77213421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása