HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Premier League - 11. forduló

2007.10.29. 09:36 hulk


Úgy néz ki, hogy a múlt heti maláj kirándulás, nem várt bonyodalmakat okozott. A hétvégi fordulóban, ugyanis a csapatom felén a sárgaság tünetei jelentkeztek. Ez mondjuk kapásból mínusz 5 pontot jelent, de igazán még így sincs okom a panaszra.

Ellenben Eriksson mester stábjáról, ez nem mondható el. Biztosan kell egy kis idő mire megtalálják az okát, amit mi már rég tudunk. Ilyen eredmény csak is a rossz tésztának tudható be. Tehát szakácsokat ki és már megy is minden tovább. Azt mondjuk nem értem, hogy a remekül kezdő dán kapusomat, miért adták kölcsön? Talán valamelyik nagy környékezte meg a papát, hiszen a MU és az Arsenal esetében is szükséges lesz, hamarosan valakit találni erre a posztra.

A mészárlás áldozataként, Dunne nem hogy hozott volna, még el is vitt egy, korábban nehezen megszerzett pontocskát. Viszont a másik oldalon a három előkészítést is magára vállaló Lampard, régi-új kapitányként 28 egységet termelt. Annak tudatában, hogy milyen sokan megváltak tőle az utóbbi fordulókban, ez kifejezetten jövedelmező cselekedet volt a részéről.

Fabregas (9) robog tovább, megint fontos találatot szerzett a rangadón, ha az a lövés nem a kapufán csattan. Sérüléséből visszatérve, Anelka (5) sem akar lemaradni, ő is megzörgette az ellen hálóját, és én pénteken még a tarcsiba akartam küldeni.

Benjani (2) ellenben büntetőt hibázott, eh, viszont a védelem megint nem kapott gólt, így James (6) kapus és az új fiú (5) jól muzsikált. A MU hátsó alakzata, ezt már nem tudja elmondani magáról, sőt Ferdinand (2) nem is játszotta végig a mérkőzést, remélem nem valamilyen sérülésről van szó.

62 pontot hoztam össze és már a magyar ranglista 21. helyén van a Hulk SE. A szombati mérkőzések után, persze csak ideiglenesen, a 11. pozíció büszke birtokosa voltam.
Irány a top 10.

Szólj hozzá!

Címkék: sport fantasy sport fabregas

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr36211483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása