HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Premier League - Monitor 10.

2007.10.19. 09:51 hulk


Ahogy a tegnapi sajtó megírta, Drogbanak elege van a csapatából, Londonból és távozni akar. Derék ember, őszintén és jól oda mondta. Így is kell. Tudom én, hogy nem az eszéért szeretjük (igaz?), de ez már Eto féle magasság. Hogy valaki ennyire ne legyen tisztában bizonyos alap dolgokkal, hát elég érdekes. Akkor persze megérteném, ha nélkülözve lenne és csak a padot koptatná egy ideje, de ez nem igaz. Mindegy, fantasyban nincs nálam, a klubnál meg jó lesz cserealapnak. Azért előtte kicsit nagyon megfingatnám.

A hétvégén folytatódó angol bajnokság igazi csemegéket kínál, aminek azt hiszen az ágyúsok örülnek a legjobban. Ott van mindjárt a liverpooli városi rangadó. Lescott vezetésével a kékek remélem begyűrik az ellent, de fogadni nem igen mernék rá. Amúgy a válogatott mérkőzés alatt, ha jól halottam, Everton - Halmosi kapcsolatról rebesgettek, de lehet, hogy csak a régi lemezt tették fel újra.

A másik kiemelt összecsapás a Villa Parkban lesz, ahol a vörös ördögök teszik tiszteletüket. Rooney végre betalált a válogatottban is, úgy néz ki elkapta a fonalat. Az más kérdés, hogy ez sem segített az angolokon, a fagyos Moszkvában. Komoly pofon lenne, és erre minden esély megvan, ha nem jutnának ki a kontinensviadalra. Az osztrák és svájci szervek szerintem, ezt egy kicsit másképpen gondolják. Kérdés, hogy a sérült West Brown még mindig maródi-e, vagy marad a kezdőben az újoncként jól teljesítő Simpson?

Szólj hozzá!

Címkék: sport chelsea drogba fantasy sport

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr41200805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása