HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Serie A - Cantare la ninna nanna 3.

2007.10.18. 10:26 Shyr Kahn


Hová tűntél Andy Ng? Az eddigi többszöri listavezetőt lehet fikázni, mert a csapata az első helyről lecsúszott a 74. helyre és le van maradva 35 ponttal.
Hol is rontotta el a srác (vagy lány, hiszen nem kizárható, hogy Andiról van szó valójában)? Sehol. Egyszerűen nem futottak elég jól a lovai, illetve elfeledte a cserélést. Lustaság félegészség, de nem ebben az esetben.

Bukott angyal után szóljunk "Gabrielről" is, aki lelökte Andy G-t a mennyből a földre. Big george (csak így kis betűkkel) csapata 309 ponttal, éppen egy orrhosszal vezeti a tabellát.

Alexander Doni
nem kapott gólt, ami önmagában egy kapusnak nagyon sokat jelent, egészen pontosan 4 pontot, ez a kezdéssel együtt máris 6 pont. Jó kezdet, de kevésbbé jó folytatás. Nesta és a JuveItalia-ból elűzött Domizzi tökéletesen játszottak, de a csapatuk által beszedett gól(ok) miatt a pontjaikban ez nem mutatkozik meg.

Kik viszik george csapatából a prímet? Kaká egyértelműen és Totti a második helyen. Előbbi 16 pontot szerzett, kezdett, lőtt két gólt és volt egy kulcsmozzanata (csapata 5-1-re alázott).
Utóbbi 12 pontjával (kezdő volt, szintén betalált és neki is volt egy döntő momentuma) vezeti a csapat listáját.

al naiakeen: Doni - Nesta, Cordoba, Domizzi - Seedorf, Kaka, Pisanu, Doni - Amoruso, Trezeguet, Totti,

1 komment

Címkék: sport fantasy sport

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr78199797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hulk 2007.10.18. 17:01:00

Éppen a lakás vizes blokkját akarjuk megcsinálni, mert már ráfér. Ezért lehet, hogy gonosz vagyok, de ez a középpálya elég érdekes. Hehe.
süti beállítások módosítása