HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Második felvonás – FSA Rimini Hulk SE

2007.10.17. 09:05 hulk


Lehet, hogy egy újabb kacsa, elvégre a bulvár-nso írt róla, de már a királyi gárda is érdeklődik Mutu iránt. Ok, ki után nem? Elnézve a teljesítményét, azért nem meglepő, öt gól és két előkészítés, 35 pont a szezonban, amivel a csatárok között, csak hárman előzik meg. Mivel luzitán csapatom vezérevezőse, ennek nagyon is örülök, de a megkeresésnek nem igazán.

Kíváncsi lennék, vajon hányan gondolták úgy másfél éve, hogy az Angliából szinte elmenekült Mutu, kelet-európai játékosként képes lesz a padlóról felállni? Én biztosan nem tartoztam közéjük. Belenézet jó pár pofonba, amiből kevesen tudtak volna vissza jönni a foci térképére.

Elől Rocchira sem lehet igazán panasz, háromszor köszönt be és adott egy gólpasszt is, de a születésnapos Trezeguet nem behívása a legelején, végzetes hibának bizonyult.
Honfitársa, a kis Guliy a milánói derbin egy óvatlan pillanatban, kapusnak képzelte magát, hehe, a lehető legrosszabb döntést meghozva, amivel elintézte magát és csapatát is, meg persze engem.

Középen a sérült Aguilani jelenti a problémát, a többiek viszonylag megbízhatóan muzsikálnak. De hátul valamit sürgősen csinálnom kell, mert a jól kezdő Roma védői, különösen Mexes, könnyen magával ránthatnak. Az eddig megszerzett 202 pont, azért nem olyan rossz.

Szólj hozzá!

Címkék: sport fantasy sport hulk se

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr39198782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása