HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Kingdom FC - FPD Kispad 8.

2007.10.16. 08:19 hulk


Mi kell egy fantasy sport sikerhez? Egy rakás szerencse, valamint nem árt megtalálni és leigazolni lehetőleg már a kezdetekkor a liga legjobbjait. Íme tehát a mindenkori fantasy recept. Olyan egyszerű dolog ez, igaz. Hogy szinte lehetetlen, miért lenne az? Bago boynak például sikerült. A Kingdom FC mindegyik csapatrészében ott találjuk a legeredményesebb játékosokat, na ezért vezeti 312 pontjával éppen ő az összesített spanyol fantasy bajnokságot.

A tavalyi kitérő után, úgy néz ki, hogy a Villarreal visszatalált a helyes útra. Sebastian Viera vezetésével eddig csupán kétszer kapituláltak, és a begyűjtött sárgalap ellenére, 25 pontot kapott. Csapattársa Joan Capdievilla szintén kiharcolt egy figyelmeztető kártyát, de így is jó volt kerek 20 pontra. Minden védők legjobbikát is itt találjuk. Ramos 34 pontnál jár, én még a kezdő helyét is megkérdőjelezem a madridiaknál, de szerencséjére ebbe nincs túl sok beleszólásom. A védelem tagja még, Erdei Zsolt és a magyar szurkolók rémálma, Garay a Racingból.

Középen kiemelkedik Ibagaza és Sneijder teljesítménye. A Mallorca sztárja mindenkinél többet, 41 pontot szerzett, míg az egyel kevesebbet begyűjtő új fővárosi kedvenc, már négy gólnál és egy gólpassznál tart. Elől az ősi rivális, parádés formában játszó zsenije, a fél tucat gólt rugó Lionel Messi repíti, ezt a bombaerős csapatott. 

Kingdom FC: Viera (25) – Capdevilla (20), Ramos (34), Garay (27) – Ibagaza (41), Iniesta (21), Sneijder (40), Navas (20) – Kanoute (29), Messi (38), Oliveria (29)

Szólj hozzá!

Címkék: sport kispad fantasy sport

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr22197672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása