HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

UEFA Champions League - Álomcsapat 2. forduló

2007.10.04. 07:53 hulk


Jól ment a skótoknak ebben a fordulóban. Annyi sikertelen próbálkozás után, most komoly és fontos skalpokat sikerült begyűjteniük. Igen, én is tudom, hogy ez a Milan és ez a Lyon nem most futja a legjobb formáját. Kérdés, hogy ezzel a kerettel vajon fognak még valaha úgy igazán nagyot szólni?

Nem tudom, hogy Benitez mester miért erőlteti ezt a rotációs dolgot. Sokan próbálták már, de még senkinek sem jött be igazán. A legjobb formában lévő játékosokat a kezdőbe és kész. Most is akadozott rendesen a pool játéka, ráadásul egy fantasy player számára ez a taktika kész lidércnyomás. Viszont kedvenc francia csapatom talán megéri a tavaszt.

Tehát elsöprő Rangers dominancia a forduló csapatában, hiszen négyen is befértek a kezdőbe, amire szerintem nem sokan számítottak. Ezen kívül is volt meglepetés szépen és ez mind meglátszik a fantasy játékban. Görög győzelem Brémában és az ukrán-brazilok is elrontották a Portugálok kedvét.

Elől mindenki kedvence Ibrahimovic és Pandev duplázott, Kanuté is, csak ő az előkészítésben. Középen J. Cole végre játéklehetőséget kapott és élt is vele, nem is akárhogyan. A többiek nevét meg tessék tanulgatni.


Szólj hozzá!

Címkék: sport uefa fantasy sport álomcsapat

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr54185327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása