HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Serie A - JuveItalia transzferek

2007.09.22. 10:52 Shyr Kahn


Mivel az ESPN soccernet fantasy football adatbázisának feltöltése a harmadik forduló után még mindig nem teljes - az aktuális fordulót elemző lista egésze hiányzik, legalábbis az írás pillanatában még nem elérhető -, ezért ezt kihagyva most következzen, aminek talán már rég következnie kellett volna: transzferek.

JuveItalia csapata a Róma elleni meccs előtt






















Első dolog, ami fontos, hogy a kezdetben választott 15 főn felül már nem igazolhatunk új játékosokat, azaz a 15 fő mindig fixen 15 fő marad. Mondhatni evidens, hogy csak cserélni tudunk... mármint globálisan cserélni, nem pedig a kispadról cserélni. Tetszik érteni? Aki nem volt, az lehet és aki volt az nincs tovább. Talán így már tiszta.

A JuveItalia nevű csapatom esetében természetesen az eddig legkevesebb pontot gyűjtött játékosaim közül cseréltem. Persze néha latolgatni kell, hogy kit, miért és mennyiért. Nyilván az újonnan megvett játékosok új pontokat nem hoznak és az áruk sem változik, legalábbis az elmúlt meccseken gyűjtött pontjaik nem adódnak az eddigi csapatpontszámunkhoz és költeni is annyit kell rájuk, mintha az év elején igazoltuk volna őket. Természetesen pro és kontra, azaz ennek ellentéte is igaz: az eladott játékosok nem viszik el a pontjaikat, csak éppen többet már nem gyűjthetnek nekünk.

Talán ennyit a szabályokról. Lássuk a medvé(ke)t.

Védősor:

  1. Molinaro helyett Domizzi.
    Nyilvánvalóan Chiellini az első számú Juve bal hátvéd, amíg ki nem dől. És  az is nyilvánvaló, hogy nem lesz rá 7,5 millám, hacsak a középpályán, vagy a csatársorban jelentősen nem gyengítem magam. Választottam egy viszonylag sikeres védőt a Napoli csapatából. Meglátjuk hogyan is szuperál a következő fordulókban.
  2. Barzagli helyett a legolcsóbb védők egyike Rullo.
    Erre a cserére azért volt szükség, hogy Domizzi-t le tudjam igazolni. Igazából Rullo mindig kispadozni fog, ezért nem gyűjthet nekem pontokat.


Középpálya:

  1. Almirón helyett Foggia.
    Az argentín az utóbbi mérkőzések során nem találta a helyét. Egyébként is szerintem Tiago fog helyette kezedni. A Cagliari elleni mérkőzésen pedig láttam, hogy Foggiaban mekkora potenciál van. Remélem teljesíti a hozzá fűzött reményeimet.


A szezon során 30 transzfer lehetséges, én ebből hármat már felhasználtam. Talán ez nem is olyan borzasztóan sok. Lehet, hogy a végén inkább Italia vonalat követek, mint Juve vonalat, bár ez erősen kétséges lévén túlzottan nagy Juventus szurkoló vagyok az ilyen megalkuvásokhoz.

Egy észrevétel még a végére: az álomcsapatoknál a jelenleg felhasznált keretet közlöm, de ez nyilván nem azt jelenti, hogy az adott "mester" végig ezzel a csapattal játszott... elgondolkodtató.

Szólj hozzá!

Címkék: juveitalia

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr20172817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása