HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

UEFA Champions League - Álomcsapat 1. forduló

2007.09.20. 09:26 hulk


Kapott gól nélküli mérkőzés és még legalább három védés, ez kellet a Shaktar kapusának az Uefa BL Fantasy Dream Team tagsághoz. Az ukránok akár még tovább is juthatnak a Milan mögött.

A masszív védelemben öten is vannak, természetesen itt is alapkövetelmény az érintetlen saját kapu és nem árt valami további extra. Rodriguez esetében ez egy gólt, a többieknél pedig egy - egy gólpasszt jelent. A középpályán csupa klasszis, akik nálam is képben voltak, de sajnos nem a keretben.

Az angol fantasy ligában is szenzációs Fabregas robog itt is, míg az olaszok hozták a szokásos BL formájukat. A kétszámjegyű eredményükhöz gól és gólpassz kellet. Nem szabad megfeledkezni az otthon megint kifütyült C. Ronaldoról sem.

Elől Rault láthattuk, csapatához hasonlóan ő sem kezdte rossz formában a szezont, ha bízok benne egy kicsit. Társa az eindhoveni Perez igazi meglepetés, hiszen idén még a holland bajnokságban sem köszönt be.


1 komment

Címkék: uefa fantasy sport dream team álomcsapat

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr92170934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

STEMLER ROLYS 2007.10.28. 14:38:10

SZERINTEM NEM ROSSZ DE A VÉDELMEN LENNE MIT JAVÍTANI HÁT NEKEM NEM EZ LENNE AZ IDEÁLIS DE KI KÉNE PRÓBÁLNI HOGY KIDERÜLJÖN AZ IGAZSÁG LEHET HOGY PONT EGY VÉDŐ RÚG GÓLT..
süti beállítások módosítása