HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

UEFA Champions League - A befőtt túlélte

2007.09.19. 16:29 hulk


Az ugye megvan, amikor a mérkőzés vége felé Sneijder szenzációs labdát kap és egyedül viheti a kapusra. Mivel addig Sheva és van Nistelrooy is gólt lőtt, én már azon tűnődöm, hogy melyik befőttes üveget bontsam fel, amikor megakad a mozgása és következik egy rossz passz. Egy igazi fantasy játékost ebben a pillanatban szinte újra kell éleszteni. Igen, tudom új állomáshelyén kiakarta szolgálni az egyenlőre még nagyobb (de meddig?) sztárt. Így veszett kárba öt pont.

A csatárok tehát hozták magukat, a holland mondjuk simán duplázhatott volna, viszont Pirloval nem volt szerencsém. Nem elég meggyőző, ja persze. Az utolsó utáni pillanatban tettem ki, erre tökéleteset alakít. Középen a várt pontzuhatag eddig elmaradt, ennél több kell. Mivel a Pool gól kapott ezért Finnan az ilyenkor szokásos minimumot hozta a védelemben.

A kapitány választás fontossága már most látszik, hiszen nálam Kakánál van a karszalag, ami 2x2 pontot jelent. Ugyanez mondjuk van Nistelrooy esetében 2x8 egység.

Szólj hozzá!

Címkék: sport uefa fantasy sport hulk se

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr91170445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása