HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Serie A - 3. forduló után

2007.09.17. 17:20 Shyr Kahn

Sok kérdést feltehetett az ember az Olasz bajnokság harmadik fordulója előtt. Kettőt kiemelve: Marad-e 100%-os csapat a hétvége után? Mi lesz Ronaldo nélkül milanisták?

Előbbi kérdés, azért tűnt időszerűnek, mert két forduló után már csak két csapat állt 100%-osan a tabella élén. Nevezetesen a Juventus és a Roma. A zebracsíkosok az Udinese-t fogadták otthon és kikaptak soványka egy góllal, míg rúgtak 3 kapufát és egy góljukat érvénytelenítette a bíró. Az Udinese tabellán lévő helye megtévesztő lehetett, hiszen egy nagy múltú jó játékosokból álló csapatról van szó.

A Roma dolga egy kicsit nehezebbnek tűnhetett, hiszen idegenként szerepelt annak a Regginanak az otthonában, amely még nem talált idén legyőzőre. Igaz eddig két középcsapattal: az Atalantával és a Torinoval játszottak döntetlent, amiből azt hiszem nem illett túl sok következtetést levonni. A Roma hozta a meccsét, méghozzá meggyőzően, így kiderült, csak egy csapat tudott 100%-os maradni a hétvége után.

A Juventus örlődése az Udinese ellen

Az utóbbi kérdés természetesen a milanistákon kívül azoknak lehetett érdekes, akik a csapatukba választották az "öreg" Ronaldo-t. A napokban megszellőztetett hírek alapján a brazil csatár még legalább három hétig nem szerepelhet a milánói csapatban és ennek jelét a támadójátékon is látni lehetett. Egy vérszegény döntetlen a Siena ellen. A Milan egyetlen gólját Nesta szerezte, aki nem éppen csatár.

Az én csapatom - a JuveItalia -, így visszacsúszott a mezőny közepére. 18 pontot szereztem ebben a fordulóban és ezt nagyban annak a Zapata-nak köszönhetem, aki nagyon jól játszott a bianconeri ellen.

Három forduló után döntésre jutottam. Itt az ideje lecserélni egy két embert, de hogy kiket az majd csak a hétvégi Juventus-Roma meccs előtt fogom kideríteni... 

Szólj hozzá!

Címkék: fantasy sport juveitalia

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr64165458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása