HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

NFL Fantasy Football - A draft

2007.09.03. 11:10 Höri

Tegnap 20.45 órai kezdéssel lezajlott az NFL.hu Division II Fantasy Draftja. A 14 csapatos mezőnyből 12-en vettünk részt az eseményen, egyikünk internet kapcsolat hiba miatt, másikunk ismeretlen okokból maradt távol az eseménytől. A draft egy erre a célra kifejlesztett kezelőfelületen zajlott, amihez ajánlott volt a legújabb Java program telepítése. Aki ezt nem tette meg, gyakran galibába ütközhetett.

Ez a felület tartalmaz egy játékos rangsort, amit az ESPN moguljai állítanak össze, tudunk külön figyelni játékosokat, akiket majd szeretnénk megszerezni az adott körökben, illetve chat is rendelkezésünkre áll, ha boozni szeretnénk ellenfeleink választottjait. Sajnos a rendszer hibái miatt a bosszúság kicsit háttérbe szorította a jókedvet, de ennek ellenére azt gondolom a hangulattal nem volt baj.

A következőkben saját csapatomat a Lakótelep Wombats-ot fogom bemutatni, és valamennyire elemezni, hogy mire is számítok tőlük a szezon során. (A drafton 11. voltam, tehát minden második körben 5.)

Quarterbackek: Jay Cutler /Denver/ és Alex Smith /San Francisco/ . Két eléggé fiatal irányítót sikerült behúznom, akik hasonló kvalitásokkal is bírnak, valószínűleg majd a csapatuk aktuális ellenfele dönti el,hogy kit fogok kezdőként szerepeltetni (Nyilván azt aki gyengébb csapat ellen lép pályára). Külön bravúr, hogy Smith-t a 20.kör után sikerült megszereznem.

Running backek: Joseph Addai /Indianapolis/, Ronnie Brown /Miami/ és Anthony Thomas /Buffalo/. Itt nem kérdés, hogy az első két játékos lesz a kezdőcsapat tagja, ha épp nem szabadnaposak. Addai és Brown is csapata első számú futója, igaz némi rizikó van bennük, hiszen Addai mellől távozott Rhodes ezáltal több carry lesz neve mellett, Brownban pedig sajnos benne van a sérülés. Thomas Buffaloban Marshawn Lynch-csel felváltva fog futni, harmadik számú futónak tökéletes.

Wide Receiverek: Larry Fitzgerald /Arizona/, Laveranues Coles /Jets/, Andre Johnson /Houston/, Derrick Mason /Baltimore/. Itt is egyértelmű a kezdők sorsa. Fitzgerald és Coles is a liga legjobb elkapói között vannak, Andre Johnson pedig egyértelműen Matt Schaub elsőszámú célpontja. Ha azonban valakinek bye weekje lenne, Derrick Mason is megfelelő helyettes lehet.

Tight End: Antonio Gates /San Diego/ Én voltam az első, aki TE-t húzott, nem is csoda, hogy a legjobb került hozzám. Gates-re idén is kulcsszerep vár San Diegoban, mivel a WR-hiány miatt ő lehet Tomlinson után a második számú pontszerző.

Defensive Tackle-ök: Kimo Von Oelhoffen /Jets/ és DeMarcus 'Tank' Tyler /Kansas/ Mivel a játékban a DT-k nem csinálnak túl sok pontot, így a végére hagytam a kiválasztásukat. Szerencsére Oelhoffen még így is elérhető volt, a fiatal Tank Tylerben pedig megelőlegezett bizalmam van. Ide még szeretnék egy szabadügynököt is szerződtetni, cserének.

Defensive Endek: Jason Taylor /Miami/, Aaron Schobel /Buffalo/ és Patrick Kerney /Seattle/. Nálam van a liga egyik legjobb DE-je , Taylor, a megbízható teljesítményre képes Schobel valamint a meglepetésemre sokáig senkinek sem kellő,idén Seattlebe kerülő Kerney. Sok pontot várok ettől a részlegtől.

Linebackerek: Will Witherspoon /St.Louis/,Derrick Brooks /Tampa Bay/,Mike Peterson /Jacksonville/ és Napoelon Harris /Kansas/ Witherspoonnal jártam talán legjobban itt. A gyengélkedő Rams defense vezére ő. Peterson ha idén is hozza magát, masszív pontokat tud nekem szerezni, Brooks kicsit húzós, hiszen nem fiatal már, de én bízom benne, hogy Tampában idén sokat lesz foglalkoztatva, így a pontokat is szorgosan gyűjti majd. Harris a lehető legjobb elérhető backup LB volt,azért ő jött hozzám.

Cornerbackek: Rashied Davis /Chicago/, Antrell Rolle /Arizona/ és Leon Hall /Cincinatti/ Davis Tillman és Vasher mellett nehezen lesz kezdő Chicagoban, de ha játszik, mindig jó, ráadásul a Hester elkerülése végett félre rúgott kickoffokat, puntokat is vissza-vissza viheti alkalom adtán.(Ha betennék néha WR-nek az lenne az igazi öröm). Rolle remélhetőleg idén sem esik vissza, Hall feladata pedig az,hogy a gyengécske Bengals secondary-t javítsa fel. És miközben ezt teszi, engem is boldogíthat az újonc.

Safety-k: Sean Jones /Cleveland/, Ken Hamlin /Dallas/ és Oshiomogho Atogwe /St.Louis/ Jones-nak idén is lesz dolga bőven a Browns hátsó alakzatában. A temérdek tackle mellé remélem 1-2 interception vagy fumble is bekerül majd statisztikai lapjára. Hamlin tavaly kitűnő volt Seattleben,remélem idén Dallasban Roy Williams oldalán is kellően foglalkoztatott lesz. Atogwe kezdő játékos a Rams-ben, akarhat-e valaki jobbat egy kezdőnél a padra?

Kicker: Shayne Graham /Cincinatti/ Merem remélni, hogy nem súlyos Graham sérülése,mert akkor kereshetek helyette mást, pedig az egyik legjobb játékos a posztján.

Punter: Mat McBriar /Dallas/ A különböző rangsorok szerint a legtöbbet érő punter McBriar. Hittem nekik.

Edző: Chargers coach. Itt az eszemre hallgattam, nem a szívemre, mert ekkor még a Colts is bent volt,de bízom benne,hogy idén is megállíthatatlan lesz az általa vezetett San Diego.

Pillanatokon belül megejtek egy cutot: Eric Parker (WR) valamilyen oknál fogva hozzám került, mikor Ebenezer Ekubanra kattintottam, így majd az ő helyére fogom a hiányzó csere DT-met behúzni.

3 komment

Címkék: draft lakotelep wombats

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr57155520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Blájen 2007.09.06. 14:31:59

Hello

Szeretnék indítani egy ligát az NFL.com-on, de csak négy játékosunk van. Nem tudod véletlenül, hogyan bonyolítható le ilyen kis létszámmal a szezon? Van így érteme? Nem tudom így hogyan osztja be a rendszer a 4 csapatot, és mindjuk a hiányzó csapatok helyére CPU csapatokat hoz-e létre?

Höri 2007.09.06. 22:47:44

NFL.comosban nem vagyok otthon,de menten utánajárok ;)

Höri 2007.09.06. 23:06:20

Briareos válaszolt Blájennek:

sehogy. ha nincs 12 ember akkor törli a ligát a rendszer.
azért ha szerencsések akkor telítődik draftig , (ha publikus) ha nem akkor szopóka
süti beállítások módosítása