HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Cycling - Tour, Giro, Vuelta

2007.08.30. 07:52 lalas


A játék célja az, hogy a való életben a Tour de France, a Vuelta a Espana, vagy a Giro d'Italia  indulókkal csapatot építsünk és a valós eredményeknek megfelelően ezekkel a csapatokkal minél több pontot gyűjtsünk. Győztes az a játékos, akinek csapata az adott Fantasy Tour végén a legtöbb pontot gyűjti össze.

Ahhoz, hogy az ingyenes Fantasy Tour-ral játszani tudj az "Anmeldung" menüpontban regisztrálnod kell. A regisztráció ingyenes! Add meg a felhasználóneved és add meg a következő adatokat. Ha valaki nem értene németül:

Username = Felhasználónév
Vorname = Keresztnév
Nachname = Családnév
Strasse = Utcanév
PLZ-Ort = Irányítószám - Város
E-mail = E-mail cím
Passwort = Jelszó

Ha már van olyan felhasználónév amit választottál, akkor hibaüzenetet kapsz és újat kell választanod. A játékba bármikor bekapcsolódhatsz akár a Spanyol körverseny idején is.

Minden játékos maximum 3 csapattal rendelkezhet. Ehhez válaszd a "Teams" menüpontot és a blokk fejlécében "Meine Teams" soron belül válasszuk a "Neu"-t. Adjunk egy nevet a csapatnak és válasszuk ki a csapat típusát (részletesen később). Ha a csapatnév már létezik szintén hibaüzenetet kapunk és újat kell megadnunk. Egyszer már létrehozott csapatot nem tudsz sajnos törölni.

A játék "különszámításában" állandó csapatok játszanak, azaz olyan csapatok melyeknek kerete az egész verseny alatt állandó. Ezeknél a csapatoknál a "normál" csapatokkal ellentétben nincs versenyző- vétel-eladás a játék alatt. Ezért ezeknél a csapatoknál nagyobb a kezdővagyon. Az állandó csapatok ugyanúgy rangsorolva vannak a különszámításban mint ahogy az összesített ranglistán.

Szeretnél mindkét versenyben részt venni, válassz 2 normál és 1 állandó csapatot. Kevés időd van foglalkozni a csapatokkal a verseny alatt? Legyen 3 állandó csapatod! Nagy taktikus vagy és van rá időd? Válassz 3 variálható csapatot! (folyt. köv.)

Szólj hozzá!

Címkék: regisztráció szabályok nevezés

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr3152208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása