HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Primera División 2007/08 - ESPN

2007.08.23. 07:56 hulk


Most pedig utazzunk egy kicsit délre, hiszen ott is megkezdődnek a bajnoki küzdelmek, ezért itt az ideje a spanyol és az olasz fantasy bajnokságok bemutatásának is. Mivel mindkettő esetében, ugyan arról a programról van szó, ezért a regisztráció, a szabályok és a nevezés is azonos módon történik.

Kezdésként négy nyelv közül választhatunk. A regisztráció, a lehető legegyszerűbb csupán a nick nevet, a belépési kódot, az email címet (ide küldik majd a hitelesítő linket is), a valódi nevet, az irányítószámot, az országot és a születési dátumot kérik.

Ezután ki kell alakítani egy 15 fős keretet, amihez 100 millió euró áll rendelkezésre. Két nézet közül lehet választani (Pitch: a bábuk látszanak, Notebook: az összes adat fel van tüntetve), én inkább a notebookot ajánlom, majd ha megvan az összes játékos, váltsunk vissza Pitch módba és ezután el kell menteni a pálya melletti (Save Team) gombra kattintva a csapatunkat. Fontos, hogy minden változtatás után így kell tennünk, mert csak akkor veszi figyelembe. Ez alatt a gomb alatt tudjuk a csapat felállását is megváltoztatni.

 

  • 100 millió euróból 15 játékost kell igazolni (2 kapus, 5-5 hátvéd és középpályás, 3 csatár).
  • Nincs limitálva az egy csapatból választható játékosok száma.
  • Számos formációban küldhetjük csatába kedvenceinket, lehet a klasszikus 4-4-2, továbbá 3-5-2, 4-3-3, 3-4-3 és 5-4-1-ben is.
  • Fordulónként egy, míg a szezonban összesen 30 új igazolás engedélyezett
  • Pályára lépés esetén kezdőként 2, csereként 1 pont jár, minden egyes játékosnak.
  • A sárgalap -1 , a piros lap -3 pont levonását vonja maga után.
  • Amennyiben a kapus szerez gólt 10, ha védő az pedig 8 pontot ér.
  • Középpályás esetén 6, míg a csatárnál 4 pontot jelent a gól.
  • A kapus és védő esetében, ha nem sikerül kapott gól nélkül megúszni a mérkőzést az -1 pont levonást eredményez.
  • A kapott gól nélküli védekezésért a kapus 4, a védők 3, míg a középpályások 1 pontot kapnak, amennyiben legalább 60 percig a pályán voltak.


Szólj hozzá!

Címkék: regisztráció szabályok pontozás nevezés

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr87146269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása