HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Krasznai Zoltán és a tuti tipp

2007.08.22. 08:28 hulk


Van egy labdarugó, aki az előző két fordulóban összesen 3 pontot szerez, talán nem a legjobb választás, gondolnám én amatőr. Viszont egyik honfitársunk, ennek ellenére leigazolja és rögtön megteszi csapatkapitánynak, ez a derék úriember pedig lő 2 gólt és kap 16 pontot, ami dupla szorzóval 32. Hihetetlen! Tényleg tudatosan csinálta tisztelt Krasznai Zoltán sporttárs?

A magyar játékosok között Bujdosó Nóra vezet 167 ponttal. (Valószínűleg inkább egy pécsi kosárlabda drukkerről van szó.) Ebben a fordulóban 58 ponttal lett gazdagabb és eddig csupán egy cserét bonyolított le, Mellberg ki és Richard be.

FC Bourges: Hahnemann – Dunne, Ingimarsson, Lescott, Richard – Taylor, Lampard, Giggs, Carsley – Anelka, Drogba. A tartalékok között Taylort, Christanvalt, Alonsot és Heskeyt találjuk. 

Az abszolút első helyen 191 pontot szerezve az angol Brian Hessey található. Eddig kettőt változtatott, előbb a Harewood – Forssell, majd a Heinze – Granquist cserét hajtotta végre.

Aye Ballbag!: Hahnemann – Dunne, Ingimarsson, Nosworthy – Arteta, Gerrard, Hunt, Scholes – Martins, Torres, Forssell. A kispadon Green, Lescott, Essien, Granquist talátható.

Bizony ennyit jelent a jó vagy szerencsés csatár választás. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr77144788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása