HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Rooney vs. Tevez

2007.08.15. 18:18 hulk


Az elmúlt időszakban a tengerentúlra költözött focicelebről és bokájáról szóltak a hírek ( veled van tele a sajtó - ez még a sziget miatt volt), pedig a kutyát nem érdekelte vagy mégis. Most egy valódi játékos újabb megpróbáltatása miatt jajveszékelnek a manchesteri fanok és persze a sajtó, meg itt, jó persze valamit írtam róla én is.

Megnéztem, vajon hányan cserélték le Rooneyt valaki másra, több mint 130 ezren, vagyis minden tizedik játékos aki korábban a csapatába tette, nem akármi. Viszont 881-en most szerződtették, WTF?  

Tevezt 55 841-en tették be a csapatukba nyilván az angol helyére és voltak 4678-an, akik fordítva cselekedtek, ugyan miért? Saha esetében ezek az adatok nem szignifikánsak, talán az eligazolásáról szóló pletykák miatt.


Szólj hozzá!

Címkék: rooney fantasy sport tevez

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr14140823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása