HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

UEFA Champions League 2007/08 - Hulk SE

2007.09.18. 18:49 hulk


A drámai hétvégi történések után, szinte megváltás a Bajnokok Ligája. Az egész hazai sajtó ma erről ír, itt is, meg még itt is. Már ejtettünk szót korábban az Uefa BL Fantasy Ligájának regisztrációjáról, a szabályokról, pontozásról, de a csapatunk kialakításával és a magyar ligával is foglalkoztunk.

Néhány órával a rajt előtt már ideje felfednem a kártyáimat. Még most az utolsó pillanatban is változtattam, sőt mindjárt két helyen. Az első fordulóban a 3-4-3 felállásban küldöm ki fiaimat a pályára, köszönhetően a Lyon barcelonai vendégjátékának.

A kapuban a tavaly is jól tejesítő, idén a hazai pontvadászatban még gólt sem kapó Gomez áll. Tudom, hogy ezzel nagyobb rizikót vállalok, de a sorsolásuk nem tűnik annyira nehéznek.

A védelemben az angol bajnokság két meghatározó játékosa Evra és Finnan biztos pont, Abidal és a most pados Clerc már inkább véleményes.

A középső szekció nagyon erősnek tűnik. Durva lenne, ha Kaka a mai mérkőzést is kihagyná. Sneijder szárnyal Madridban, tartsa meg ezt a szokását itt is, míg Mendezt hasonlóan csapattársához, a tavalyi teljesítménye alapján választottam. Deco és Pirlo között csak most döntöttem, a brazil-portugál a gyengébb tavalyi szereplése ellenére elég tisztességes pontszámot ért el. Mi van, ha még jól is játszik? Vajon lesz erre lehetősége? Pirlo nekem most nem tűnik olyan meggyőzőnek, ezért maradt ő ki.

Elől voltam a legnagyobb gondban. Henry, Raul, Totti, Shevchenko, Torres, van Nistelrooy és Kanouté, mind klasszis, de kinek sül el a lába már a nyitó fordulóban? A kakukktojás a még mindig magát kereső ukrán, de a Chelsea kedvező csoportja és Drogba sérülése végül mellette szólt. Kanouté a hétvégén megint eredményes volt, csak úgy mint Raul, de én itt mégis a holland mellet döntöttem. Az angol fogadóiroda szerint Henry lesz a nyerő. Meglátjuk.


Szólj hozzá!

Címkék: uefa fantasy sport hulk se

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr95169613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása