HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

UEFA BL Fantasy - Védők csak a kispadon

2008.03.04. 09:07 hulk

A nemzetközi porondon továbbra sem megy, mert a legnagyobbak is betliztek, de van akinek ez a Bl szezon kifejezetten jól alakult, eddig. A visszavágók előtt érdemes tehát megnézni, hogy a legjobb magyar csapat, milyen összeállításban vágott neki az egyenes kieséses szakasznak.

A ranglistát 390 ponttal vezető Szász Attila az előző fordulóban egyértelműen a támadó szekciót részesítette előnyben. Ennek következtében csak a padon kapott helyett Ferdinand, Nesta és Kaladze. A hazája bajnokságában is remeklő angol védő pihentetése, azért egy kicsit meglepő számomra.

Nyugodtan mondhatná, hogy ha egyszer a szekér beindul, hiszen a forduló szinte összes kimagasló teljesítményt nyújtó játékosát a soraiban tudhatja. Nem volt sok, őket ilyen hatékonysággal eltalálni, nem rossz. Gerrard, Messi és a Schalkeból (!) Kurányi, mint kapitány, na meg a kapus Neuer vállalta a legnagyobb szerepet a dicséretes 52 pontból.

Szaszek: Neuer – Puyol, Cannavaro – Gerrard, Juninho, Lampard, Essien, Xavi - Messi, Van Nistelrooy, Kurányi

UPDATE: Végül, csak nem igazoltam új játékost, pedig a pool ikonja nagyon kínálta magát.

Szólj hozzá!

Címkék: sport uefa fantasy sport

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr53364534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása