HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Premier League - 13. forduló

2007.11.13. 07:37 hulk


A forduló előtt különböző és rendkívül bonyolult matematikai műveleteket hajtottam végre, annak kiderítésére, hogy a MCity – Portsmouth, esetlegesen az utolsó BL helyről döntő mérkőzésen, mi is lenne számomra az igazán jó eredmény. Igen, ami egy nézőnek, pláne a helyszínen, maga a bosszúság, az nekem fantasy szempontból tökéletes eredmény. Végül, gól nélküli eldöntetlen jött ki és így is lett, hát erre valók a kapcsolatok kérem szépen.

Ezen a mérkőzésen James (7) kapus és Garrido (5) vezetésével 17 pontot gyűjtöttem. Na jó, azt azért illik hozzá tenni, hogy a megszorítási intézkedések miatt lecserélt Dunne, extra teljesítményt nyújtott. Ez van. A védelemben a két vörös ördög megint hozta, a számukra már minimumként elkönyvelt hat-hat pontot. Hihetetlenül gyorsan és a kezdeti csikorgás után, most már olajozottan is játszik a MU. Legnagyobb sajnálatomra, jelenleg ők a bajnokság esélyesei. Főleg így, hogy a "nagy kedvencem", hehe, ontja a gólokat. Ronaldo újbóli leigazolásáról, már vagy két hete egyeztetünk a vezetőséggel.

Annak ellenér, hogy Lampard (3x2) kapitány jól mozgot, most csak a minimumot hozta, viszont Fabregas (6) magára vállalt egy előkészítést, míg a megszerzése óta szótlan Adebayor (9), hétfőn este végre betalált. Szóltak is a petárdák, kisebb riadalmat keltve a szomszédos házak lakóiban.

Nem volt könnyű hét, de a végére összekapart 54 pont, bár némi lecsúszással, tekintve a sérültek listáját, azért elfogadható. 

Szólj hozzá!

Címkék: sport fantasy sport

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr51227373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása