HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

NHL Fantasy Hoki - 1. hét

2007.10.12. 10:22 Ciani

A finn jégkorongért való rajongásom jegyében csapatomat Suomirulz névre kereszteltem és a bentmaradás reményében vágtam neki az idénynek. Az első héten rögtön egy nagyon nehéz ellenfelet kaptam a Red Warpigs Army csapatában, ahol olyan sztárok kergetik a korongot, mint Mike Modano (Stars), Keith Tkachuk (Blues), Martin Havlat (Chicago Blackhawks) vagy Jonathan Cheechoo (San Jose Sharks). Mégsem ők okoztak problémát, hanem a két nagyszerű kapusa, Nicklas Backström (Minnesota Wild) és Henrik Lundqvist (New York Rangers), akik fantasztikus formában kezdték a szezont és elvitték mind a négy kapusstatot.

Mivel Tkachuk papíron szélsőként centerezik, ezért FW-ben nem volt esélyem, ahogy SOG-ban sem, ami nagy csalódás volt, mert ebben mi voltunk rosszak, nem ők a jók. Hogy mégis izgalmas meccs legyen, arról Stastny, Lecavalier és Holmström gondoskodott, akik szórták a gólokat, mindhárom kategóriát (G, PPG, GWG) meg is nyertük. Sima volt a +/- csata is, miután az ellenfélnél volt néhány pocsék produkció. Annál szorosabban alakult a többi kategória, a PIM-et például egyetlen perccel nyertük meg, amihez szükség volt némi mákra is.

Vasárnap általában csak egy meccset játszanak az NHL-ben, és nekem már csak Stastny maradt, míg az ellenfélnél ketten is pályára léptek még, ráadásul vezetett is 7-5-re még a szombati meccsek után, de gólpasszokban nagyon szoros volt az állás. És mivel ezt Stastny is tudta, ezért kiosztott a meccsen négy asszisztot is, amiből kettő emberelőnyben esett, így végül megnyertem az A és a PPA kategóriát, egyben a meccset is, 7-6-ra.

Szólj hozzá!

Címkék: sport nhl fantasy sport fantasy hoki soumirulz

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr64193542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása